Imunilky - imunokomplex pro děti Dr. Bojda—60 tablet

IMUNILKY jsou cucavé tablety, které jsou primárně určeny zejména dětem, ale mohou je užívat i dospělé osoby. Jedná se o první velmi komplexní preparát na trhu v ČR určený ke globálnímu posílení imunitního systému dětí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3087484 | Zbozi: 18116607

Popis produktu

IMUNILKY jsou cucavé tablety, které jsou primárně určeny zejména dětem, ale mohou je užívat i dospělé osoby. Jedná se o první velmi komplexní preparát na trhu v ČR určený ke globálnímu posílení imunitního systému dětí.

Účinné látky

Kolostrum bovinní
Betaglukany z hlívy
Vitamín D3, Červená řepa, Vitamín C

Užití

Problémy s oslabenou imunitou má vČR stále více obyvatel. Zejména děti snadno podléhají nejrůznějším infekcím. Jedním z nejrazantnějších a nejkomplexnějších přípravků na zesílení imunity je světová novinka s názvem IMUNILKY. Preparát je postaven na bázi kolostra což je předmléčný tekutý sekret, který je vylučován mléčnou žlázou matek savců bezprostředně po porodu. Pro novorozence představuje prvotní zdroj stovek životně důležitých bioaktivních látek, včetně spousty velmi vzácných imunitních a antialergenních složek.
Imunilky lze použít nejen pro děti, ale i pro dospělé s imunologickými problémy, alergiemi, ekzémy a u všech infekčních onemocnění (nemoci horních cest dýchacích), i rakovinných, kde dochází ke snížení činnosti imunitního systému. Imunilky lze s úspěchem použít na regeneraci střev např. po užívání antibiotik. Reálný kontakt kolostrálního prášku se sliznicí v ústech spouští aktivaci imunitního systému v celém lidském těle. K zvýšení účinku je kolostrum doplněno extraktem z Hlívy ústřičné a červené řepy. Obsahuje také vit. D a vit. C.

Dávkování

2x denně 1 tabletu při jídle.

Příznaky

Zhoršená či slabá imunita, výskyt častých viróz a infekcí.

Prevence

Imunodeficitů, respiračních a střevních viróz.

Kontraindikace

Užívání imunosupresivních léků.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

1. Proč užívat IMUNILKY? .
Jedná se o první komplexní imunopreparát na trhu v ČR. Všeobecně stav imunity obyvatel ve střední evropě je stále horší! Preparát je postaven na bázi kolostra a betaglukanů. Imunostimulační a růstové látky jsou u lidského a kravského kolostra velmi podobné. Jejich množství je však u kravského kolostra několikrát vyšší. Důvodem je skutečnost, že část imunitních látek se k lidskému novorozenci dostává prostřednictvím placenty.
V současnosti se kravské kolostrum považuje za velmi vhodné i pro lidskou konzumaci. 2. Jsou IMUNILKY jen pro děti, nebo účinkují i u dospělých lidí?
Již ve věku dospívání se u mnoha lidí začínají projevovat některé alergie nebo civilizační nemoci a klesá výkonnost imunitního systému. IMUNILKY mají i v dospělosti velký význam při udržování dobrého stavu tělesné imunity. Pomáhají člověku zdolávat velmi časté typy obtíží jako jsou zápaly plic, chřipky, onemocnění horních cest dýchacích apod. Kolostrum což je hlavní účinná složka preparátu je vynikající na regeneraci povrchu střevních stěn. Dlouhodobější užívání vede k harmonizaci krevního obrazu. 3. Je užívání IMUNILEK bezpečné?
IMUNILKY představují velmi silný zdroj přírodní stravy, který je nesmírně důležitý pro všechny savce, nejen pro člověka. Už několik století se kolostrum, což je hlavní účinnou složkou přípravku používá v lidových medicínách jako potravinový doplněk na podporu léčby mnoha potíží (i u zvířat). Pravidelné testování a kontroly surovin zdravotním a státním veterinárním ústavem zaručují jeho 100% čistotu a nezávadnost. 4. Můžou IMUNILKY užívat i těhotné ženy nebo kojící matky?
Negativní zkušenosti při užívání v těchto stavech nebyly zaznamenány. Doporučujeme se v těchto případech poradit s ošetřujícím lékařem. 5. Jsou IMUNILKY vhodné pro všechny děti?
Pokud dítě nebylo kojeno, je užívání IMUNILEK velmi důležité. Tím se zaručí příjem mnoha růstových a imunitních látek, které hrají důležitou roli ve vývoji dítěte. U nekojených lidí se v období dospělosti vyskytují velmi často alergie a některé nemoci.
Užívání IMUNILEK je velmi prospěšné u všech dětí se sníženou imunitou a u dětí, které bydlí v městských aglomeracích hlavně v průběhu podzimu, zimy a jara, kdy v naší zemi zejména v tzv. České kotlině dochází k opakujícím se inverzním situacím se špatnými rozptylovými podmínkami a mnoha dětem jsou opakovaně předepisována tvrdá antibiotika se všemi negativními účinky. 6. Jaké množství IMUNILEK se má užívat?
Každé dítě má jiné zdravotní problémy, jiný věk, hmotnost apod. Určit přesnou potřebu je tabletu. Existuje více způsobů jak je možno IMUNILKY užívat, záleží na konkrétních obtížích. U HIV pozitivních osob nebo u pacientů s rakovinou bude potřeba výrazně vyšších dávek než u preventivního užívání. Kolostrum je potrava a může se bezpečně užívat i ve vyšších množstvích. Doporučené maximum, které není vhodné překračovat je 10 tablet za den. 7. Mohou se IMUNILKY užívat společně s jinými léky?
Ano. IMUNILKY při dlouhodobějším užívaní důkladně vyčistí a zregenerují sliznici zažívacího traktu. Účinek mnoha biologicky aktivních látek nebo potravních doplňků i léčiv se ještě zvyšuje. IMUNILKY nezpůsobují žádné známe negativní kontraindikace v kombinaci s jinými léky. Preparát není vhodné používat v případě kdy pacient užívá imunosupresivní léky, nebo je alergický na některou z obsažených látek. 8. Má užívání IMUNILEK nějaké vedlejší účinky?

Vedlejší účinky

uvolňování toxinů (drobné vyrážky, střevní změny - průjem, projevy nachlazení). Tyto počáteční příznaky po několika dnech mizí. V každém případě je vhodné snížit dávky nebo přestat užívat IMUNILKY zcela pokud má pacient pocit, že jsou negativní příznaky výrazné, nebo mu to radí lékař. 9. Mají se IMUNILKY užívat před nebo po jídle?
Růstové a imunitní látky působí nejvíce v tenkém střevě. Proto je ideální užívat
IMUNILKY před jídlem. Takto se účinné látky rychle dostanou do tenkého střeva kde se dobře a ve velké míře vstřebají. Klidně, ale nechme dětem volnější režim

Složení

Kolostrum, Extrakt hlívy ústřičné, Extrakt z červené řepy, vitamín C, vitamín D3, plniva: dextróza, maltodextrin, protispékavé látky: aerosil a stearan hořečnatý, aroma: jahoda.

Příbalový léták