HiPP mléko HiPP 4 Junior Combiotik —4x 600 g

HiPP 4 JUNIOR Combiotik se ideálně hodí pro děti od 2 let jako mléčný nápoj k snídani, do müsli, k večeři nebo k pití v průběhu dne z hrnečku. Pečujte o pravidelnou zubní hygienu – obzvláště před spaním.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3392751 | Zbozi: 18124052

Popis produktu

HiPP 4 JUNIOR Combiotik se ideálně hodí pro děti od 2 let jako mléčný nápoj k snídani, do můsli, k večeři nebo k pití v průběhu dne z hrnečku. Pečujte o pravidelnou zubní hygienu — obzvláště před spaním.

Užití

Malé děti nejsou malí dospělí — to platí obzvláště pro výživu. S věkem dítěte se mění také potřeba příjmu živin. Např. mateřské mléko obsahuje vyšší podíl tuku, protože miminko potřebuje v prvních měsících života velké množství kalorií, aby mohlo rychle růst a rozvíjet se. U malých dětí klesá potřeba příjmu energie z tuků. Pro zdravý růst a vývin potřebují ale hodně vápníku stejně jako další vitamíny a minerální látky. Aktuální studie, zabývající se výživou malých dětí, ukazují, že běžnou výživou není zásobení vitamínem D, železem a jódem dostatečné.
HiPP 4 JUNIOR Combiotik je přizpůsoben potřebám malých dětí co se týče obsahu bílkovin a tuků. Dále obsahuje důležité látky podporující růst, které Vaše dítě nyní potřebuje. - PROBIOTIK - přírodní kultury mléčného kvašení - PREABIOTIK - Zelezo: podporuje tvorbu krve a přispívá k rozvoji duševních schopností - Vitamín C: důležitý pro imunitní systém, podporuje vstřebávání železa - Jód: důležitý pro činnost štítné žlázy
Pro silné kosti ve fázi vývoje - Vápník: podporuje stavbu zdravých kostí - Vitamín D: důležitý pro zdraví kostí a zubů

Dávkování

Na 170 ml mléčné výživy použijte 150 ml převařené pitné vody a 5 odměrek HIPP 4
JUNIOR Combiotik.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták