HiPP kaše Preabiotik mléčná vanilková —2x 225 g

Tato mléčná kaše je ideálním jídlem v období přikrmování. Je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce jako doplněk ke kojení nebo k počátečnímu mléku. Kaši připravíte velmi jednoduše – smícháním s převařenou pitnou vodou. Bez lepku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3955458 | Zbozi: 18141237

Popis produktu

Tato mléčná kaše je ideálním jídlem v období přikrmování. Je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce jako doplněk ke kojení nebo k počátečnímu mléku. Kaši připravíte velmi jednoduše — smícháním s převařenou pitnou vodou. Bez lepku.

Užití

Tato mléčná kaše je ideálním jídlem v období přikrmování. Je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce jako doplněk ke kojení nebo k počátečnímu mléku. Kaši připravíte velmi jednoduše — smícháním s převařenou pitnou vodou. - bez přídavku cukrů — obsahuje přirozeně se vyskytující cukry, nedoslazováno ani ovocnými koncentráty - vápník — přispívá k vývoji kostí a zubů (dle zákona) - jód — přispívá k správné funkci štítné žlázy - železo — přispívá k vývoji poznávacích funkcí, podporuje tvorbu červených krvinek - vitamín A — přispívá ke správné funkci imunitního systému (dle zákona) - vitamín C — podporuje vstřebávání železa - vitamín B1— podporuje správnou funkci energetického metabolismu (dle zákona) - omega-3 (ALA — kyselina alfa-linolenová) — mastné kyseliny — podporují rozvoj mozku a nervových buněk - hodnotné obiloviny - bez umělých aromat, barviv a konzervačních látek — dle zákona - bez lepku - snadná příprava — obsahuje cca 11 porcí - obsahuje 2 samostatně uzavřené sáčky

Dávkování

Od ukončeného 4.měsíce (160 g hotové kaše): 120 ml převařené pitné vody smícháme s 40 g kaše v prášku.

Složení

produkt MLÉČNÉ SYROVÁTKY, rýžová krupice 26 %, sušené odtučněné MLÉKO 13 %, rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, kokosový), kukuřičná mouka, galaktooligosacharidy z LAKTOZY (z MLEKA), uhličitan vápenatý, extrakt z Bourbonské vanilky, kyselina
L-askorbová (vitamín C), fosforečnan železnatý, DL-alfa-tokofery| acetát (vitamín E), thiamin-hydrochlorid (vitamín B1), retinyl| acetát (vitamín A), jodičnan draselný, cholekalciferol (vitamín D). Vztahuje se k sušenému stavu potraviny. Bez lepku.

Příbalový léták