HiPP Junior BIO Rýže s mrkví a krůtím masem —220 g

Masovo-zeleninový příkrm HiPP BIO Rýže s mrkví a krůtím masem je vhodný pro děti od ukončeného 7. měsíce. Neobsahuje lepek. V BIO kvalitě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 9062300102953 | Zbozi: 18130350

Popis produktu

Masovo-zeleninový příkrm HiPP BIO Rýže s mrkví a krůtím masem je vhodný pro děti od ukončeného 7. měsíce. Neobsahuje lepek. V BIO kvalitě.

Užití

Od 7. měsíce můžete přejít z jemně rozmixovaných jídel na příkrmy s malými kousky potravy, vaše děťátko se tak naučí žvýkat a usnadníte mu tak přechod na pevnou stravu. A jelikož my v HiPPu víme, že pokud jde o děti na kvalitě záleží, dodržujeme pravidla organického pěstování: Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny.
Zodpovědně pečujeme také o naše zvířata, protože jen spokojená a zdravá zvířata dávají kvalitní maso. - Obsahuje drobné kousky, aby se děti naučily kousat. - Bez přídavku soli - obsah soli je daný obsahem sodíku. - Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje — pro vývoj mozku a nervových buněk. - Bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu - dle zákona. - Bez geneticky modifikovaných surovin dle Nařízení pro Ekologické zemědělství.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

www.hipp.cz
Údaje o firmě www.hipp.cz

Příbalový léták