HiPP Junior BIO Rajčata se špagetami a mozzarelou —220 g

Bezmasý zeleninový příkrm HiPP BIO Rajčata se špagetami a mozzarellou obsahuje drobné kousky pro učení se žvýkat a je vhodný pro děti od ukončeného 7. měsíce. Obsahuje lepek. V BIO kvalitě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4062300032316 | Zbozi: 18114307

Popis produktu

Bezmasý zeleninový příkrm HiPP BIO Rajčata se špagetami a mozzarellou obsahuje drobné kousky pro učení se žvýkat a je vhodný pro děti od ukončeného 7. měsíce.
Obsahuje lepek. V BIO kvalitě.

Užití

Od 7. měsíce můžete přejít z jemně rozmixovaných jídel na příkrmy s malými kousky potravy, vaše děťátko se tak naučí žvýkat a usnadníte mu tak přechod na pevnou stravu.
A jelikož my v HiPPu víme, že pokud jde o děti na kvalitě záleží, dodržujeme přísná pravidla organického pěstování: - Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. - Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. - Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny. - Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje (kyselina alfa-linolenová) — pro vývoj mozku a nervových buněk. - Drobné kousky — pro učení se žvýkat. - Bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu - dle zákona. - Bez geneticky modifikovaných surovin - dle Nařízení pro Ekologické zemědělství.

Dávkování

Dle potřeby.

Složení

Rajčata * 31 %, vařené špagety“ (mouka z tvrdé PŠENICE) 19%, mrkev“, odtučněné
MLEKO",cuketa*, sýr Mozzarella* 3 % (KRAVSKÉ MLEKO), cibule“, namleté nudle * (mouka z TVRDÉ PŠENICE), řepkový olej“ 2 %, sušené odtučněné 'MLÉKO*, koření“.
Obsahuje lepek. *z ekologického zemědělství
Údaje o firmě
Příkrmy HiPP BIO splňují požadavky dle Nařízení pro Ekologické zemědělství. Pečeť
BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

Příbalový léták