HiPP BIO Zeleninová polévka s telecím masem —190 g

Intenzivní růst Vašeho miminka vyžaduje rozšíření jídelníčku, a sice o jídla, která obsahují maso a zeleninu. Maso je bohaté na bílkoviny a rovněž je nejlepším zdrojem přírodního železa. Železo má klíčovou úlohu ve správné tvorbě krve.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 9062300112983 | Zbozi: 18118427

Popis produktu

Intenzivní růst Vašeho miminka vyžaduje rozšíření jídelníčku, a sice o jídla, která obsahují maso a zeleninu. Maso je bohaté na bílkoviny a rovněž je nejlepším zdrojem přírodního železa. Zelezo má klíčovou úlohu ve správné tvorbě krve.

Užití

Intenzivní růst Vašeho miminka vyžaduje rozšíření jídelníčku o jídla, která obsahují maso a zeleninu. HiPP BIO polévky obsahují kvalitní bio maso bohaté na bílkoviny a železo.
A protože v prvních třech letech života dítěte, záleží na kvalitě každé lžičky, máme v
HiPPu přísné BIO zásady: - Nikdy nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. - Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. - Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny. - Zodpovědně pečujeme také o naše zvířata, protože jen spokojená a zdravá zvířata dávají kvalitní maso.
Bez přídavku soli - obsah soli je daný obsahem sodíku.
Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje — pro vývoj mozku a nervových buněk.
Bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu - dle zákona.
Bez geneticky modifikovaných surovin dle Nařízení pro Ekologické zemědělství.

Dávkování

Začněte s malými porcemi, aby si dítě mohlo na nové chutě zvyknout. Dokud Vaše dítě nesní celou porci, doplňujte stravu potřebným množstvím mléka.

Složení

Zelenina (45% hm.) (květák, brambory, cuketa), pitná voda, telecí maso (8 % hm), vařená rýže, koření ( cibule, petržel, bazalka), jedlý olej rostlinný z kukuřičných klíčků.
Z ekologického zemědělství.
Údaje o firmě
Příkrmy HiPP BIO splňují požadavky dle Nařízení pro Ekologické zemědělství. Pečeť
BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

Příbalový léták