HIPP Baby Těstoviny s treskou v máslové zelenině—190 g

Masozeleninový příkrm HiPP Mini těstoviny s aljašskou treskou v máslové zelenině, pro děti od uk. 5. měsíce. Obsahuje omega-3 mastné kyseliny pro vývoj mozku a nervových buněk. Bez přídavku soli, obsahuje lepek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3834067 | Zbozi: 18138389

Popis produktu

Masozeleninový příkrm HiPP Mini těstoviny s aljašskou treskou v máslové zelenině, pro děti od uk. 5. měsíce. Obsahuje omega-3 mastné kyseliny pro vývoj mozku a nervových buněk. Bez přídavku soli, obsahuje lepek.

Užití

Příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám miminek. My v HiPPu víme, že když jde o děti, na kvalitě záleží, a proto dodržujeme pravidla organického pěstování:
Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva. Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná. Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny. Zodpovědně přistupujeme také k rybolovu. Mořské ryby pocházejí z pobřežního rybolovu, jehož stanoviště se nacházejí ve vybraných regionech, nepodílíme se tak na nadměrném rybolovu v oceánech. - Bez přídavku soli — obsah soli je daný obsahem sodíku. - Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje — pro vývoj mozku a nervových buněk. - Jód - přispívá ke správné funkci štítné žlázy. - Bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu — dle zákona. - Bez geneticky modifikovaných surovin dle Nařízení pro Ekologické zemědělství.

Dávkování

Zahajte přikrmování pár lžičkami před mléčnou výživou. Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázní nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování.

Složení

Zelenina" 33 % (mrkev“, brokolice", rajčata“, cibule“), voda, vařené mini těstoviny“ 15 % (mouka z tvrdé PŠENICE“ ), ALJAŠSKÁ TRESKA (TRESKA TMAVÁ) 10,5 %, odtučněné
MLÉKO", škrob*, řepkový olej* 1,6 %, MÁSLO* 1%, citrónová šťáva“ z koncentrátu, koření“. *z ekologického zemědělství
Obsahuje lepek.
Může obsahovat stopy vajec.
Údaje o firmě
Příkrmy HiPP BIO splňují požadavky dle nařízení pro Ekologické zemědělství. Pečeť
BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

Příbalový léták