HIPP Baby Bio Zelenina s těstovinami a šunkou—190 g

Masozeleninový příkrm HiPP BIO Zelenina s těstovinami a šunkou je vhodný pro děti od 6 měsíců. Obsahuje omega-3 mastné kyseliny pro vývoj mozku a nervových buněk. Bez přídavku soli. Obsahuje lepek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 9062300107262 | Zbozi: 18131053

Popis produktu

Masozeleninový příkrm HiPP BIO Zelenina s těstovinami a šunkou je vhodný pro děti od 6 měsíců. Obsahuje omega-3 mastné kyseliny pro vývoj mozku a nervových buněk. Bez přídavku soli. Obsahuje lepek.

Užití

My v HiPPu víme, že když jde o děti, na kvalitě záleží, a proto dodržujeme pravidla organického pěstování:
Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva.
Zeleninu necháváme zrát tak dlouho, jak potřebuje, aby byla chutná a výživná.
Zpracováváme ji šetrně, aby si uchovala důležité živiny a vitamíny.
Stejně zodpovědně pečujeme také o naše zvířata, protože jen spokojená a zdravá zvířata dávají kvalitní maso. - Bez přídavku soli - obsah soli je daný obsahem sodíku v surovinách. - Omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje — pro vývoj mozku a nervových buněk. - Bez přídavku aromat, barviv, konzervačních látek a modifikovaného škrobu - dle zákona. - Bez geneticky modifikovaných surovin dle Nařízení pro Ekologické zemědělství.

Dávkování

Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování.

Složení

Rajčata“ 33 %, mrkev“ 30 %, namleté vařené těstoviny“ (MOUKA z tvrdé PSENICE*“) 24 %, "*neuzená vepřová á šunka“ 8,6 %, cibule", řepkový olej“ 0,9 %, bylinky“. *z ekologického zemědělství ** neuzená vepřová
Údaje o firmě
Příkrmy HiPP BIO splňují požadavky dle nařízení pro Ekologické zemědělství. Pečeť
BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

Příbalový léták