Hepafirmin—30 tablet

Hepafirmin obsahuje extrakt z listů artyčoku, který pomáhá udržovat normální činnost jater, a zároveň extrakt z cesmíny paraguayské, který pomáhá udržovat správnou tělesnou hmotnost.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3934214 | Zbozi: 18135222

Popis produktu

Hepafirmin obsahuje extrakt z listů artyčoku, který pomáhá udržovat normální činnost jater, a zároveň extrakt z cesmíny paraguayské, který pomáhá udržovat správnou tělesnou hmotnost.

Užití

Cholin a extrakt z kurkumy přispívají k udržování správné funkce jater.
Extrakt z listů artyčoku přispívá ke správné funkci jater a žlučníku a pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu v krvi.
Extrakt z čekankového kořene pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost.
Cesmína paraguayská obsažená v listech yerba maté přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, k vylučování vody z organismu a napomáhá k osvěžení těla.

Dávkování

Doporučeno pro dospělé. Doporučené denní dávkování: Dospělí: 3 tablety jednou denně.
Tablety by měly být zapity vodou. Produkt by měl být užíván po jídle. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Vyvážená, pestrá strava a zdravý životní styl jsou důležité.

Kontraindikace

Upozornění: Neužívejte při alergii na jakoukoli ze složek produktu. Během těhotenství a kojení se doporučuje konzultovat rozhodnutí o užívání tohoto produktu s lékařem.
Produkt není vhodný pro děti a mladistvé.

Složení

Objemové činidlo: celulóza, L-ornitin L-aspartát, cholin-tartrát, objemové — činidlo: hydrogenfosforečnan vápenatý, extrakt z listů yerba maté (Ilex paraguariensis), extrakt z listů artyčoku (Cynara scolymus), lešticí látka: hydroxypropyl metylcelulóza, extrakt z kurkumy dlouhé (Curcuma longa), extrakt z čekankového kořene (Cichorium intybus), lešticí látka: hořečnaté soli mastných kyselin, barvivo: oxid titaničitý, lešticí látky: hydroxypropyl celulóza, včelí vosk a karnaubský vosk.
Údaje o firmě
Aflofarm je rodinný podnik založený v roce 1989 farmaceutem Andrzejem Furmanem a jeho manželkou v polském městě Pabianice. Za více než 30 let se stala společnost
Aflofarm jednou z největších a nejznámějších farmaceutických firem v Polsku se zaměřením na výrobu produktů, které vyhovují potřebám moderních spotřebitelů.
Společnost Aflofarm působí na exportním trhu — naše výrobky jsou k dispozici ve 30 zemích po celém světě. Rodina Aflofarm byla nedávno rozšířena o čtyři dceřiné společnosti ve střední a východní Evropě, včetně Aflofarm Czech Republic s.r.o.

Příbalový léták