Dr.Popov Bylinné kapky Játra Žlučník—50 ml

Originální bylinné kapky Játra & žlučník s obsahem bylin důležitých pro správnou činnost jater, žlučníku a jejich detoxikaci - ostropestřec, artyčok, pampeliška, řepík, čekanka, popenec.

Cena vč. DPH
119 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3110021 | Zbozi: 18112787

Popis produktu

Originální bylinné kapky Játra 4 žlučník s obsahem bylin důležitých pro správnou činnost jater, žlučníku a jejich detoxikaci - ostropestřec, artyčok, pampeliška, řepík, čekanka, popenec.

Užití

Bylinné kapky Játra 4 žlučník obsahují šest druhů vynikajících bylin, důležitých pro správnou činnost jater a žlučníku a jejich detoxikaci.
Ostropestřec mariánský a artyčok udržují normální činnost jater a významně přispívají k jejich detoxikaci, pampeliška udržuje normální funkci jater a stimuluje trávení. Repík udržuje normální funkci žlučníku a jater, čekanka a popenec doplňují důležité hořčiny.

Dávkování

3 x denně 20 kapek tinktury.
Tinkturu je možno nakapat i do nápoje, např. vody, čaje.
Doporučená denní dávka (60 kapek) obsahuje po 17 mg všech obsažených bylin.

Fakta

Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Výrobek není určen pro děti do 3 let.
Ukládejte mimo dosahu dětí.
Před použitím protřepat, lehký zákal není na závadu. Uchovejte v suchu při teplotě 5 — 25"C.

Složení

Voda, jemný kvasný líh (40% obj.), artyčok nať, ostropestřec plod, pampeliška list, řepík nať, čekanka nať, popenec nať. 100 g výrobku obsahuje 2,37 g všech jmenovaných bylin.
Údaje o firmě
Česká firma Dr. Popov s. r. o. je přední výrobce bylinných čajů, mastí a doplňků stravy s více jak 20 letou tradicí na českém trhu.

Příbalový léták