Hami příkrm špagety s hovězím a zeleninou 10M—250 g

Zeleninový příkrm určený pro děti od 10. měsíce. Příkrm Hami se špagetami, hovězím a zeleninou obsahuje větší kousky, aby si děťátko procvičilo kousání a polykání hrubší stravy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 5900852002878 | Zbozi: 18102884

Popis produktu

Zeleninový příkrm určený pro děti od 10. měsíce. Příkrm Hami se špagetami, hovězím a zeleninou obsahuje větší kousky, aby si děťátko procvičilo kousání a polykání hrubší stravy.

Užití

Vyvážený poměr ingrediencí a všech látek pro správný růst a vývoj dítěte. Vyrobeno z vysoce kvalitních a přísně kontrolovaných prvotřídních surovin. Ve srovnání s kupovanou zeleninou splňují přísná hygienická kritéria a limity týkající se obsahu nežádoucích látek.

Dávkování

Velikost příkrmu je přizpůsobena věku dítěte.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Nutricia je předním výrobcem kojenecké, dětské a enterální výživy. Na českém trhu působí od roku 1992 a zákazníkům nabízí kompletní sortiment kojeneckých mlék, dětských kaší, ovocných a masozeleninových přesnídávek, ovocných a instantních nápojů.
Nutricia Česká republika je součástí nizozemské společnosti Royal Numico N.V., jejímž posláním je vyvíjet, vyrábět a distribuovat prostředky speciální výživy (kojenecké a dětské výživy, enterální klinické výživy). Pomáháme lidem se specifickými výživovými nároky ke zdraví a k prožití plného a kvalitního života.
Se svými výrobky zaujímá Nutricia vedoucí postavení na trhu dětské, enterální a speciální výživy v České republice.
Důvěryhodnost našich výrobků je zajišťována striktním důrazem na jejich kvalitu a bezpečnost. Naše vedoucí postavení ve vědeckém výzkumu v oblasti zdraví a výživy garantuje účinnost a spolehlivost našich výrobků a odpovídá skutečným potřebám našich zákazníků. Naše důvěryhodnost je posilována profesionálním přístupem ke všem obchodním partnerům, kladením důrazu na průhlednost finančních výkazů a srozumitelnou, otevřenou a pravidelnou komunikaci naší strategie. Usilujeme o udržení nejvyššího stupně osobní důvěryhodnosti a etického přístupu k podnikání na všech trzích, kde působíme, respektujeme místní i mezinárodní zákony a standardy.

Složení

špagety 25 g (pšeničná mouka, vaječný bílek), rajčata 25 g, mrkev 12,5 g, voda, hovězí maso 10 g, hrášek 8 g, cibule, kukuřičný škrob, řepkový olej 1 g, oregáno 0,7 g, mletý černý pepř 0,005 g.
Údaje o firmě www.mojedite.cz

Příbalový léták