Hami příkrm Milánské těstoviny s krůtou 12+—250 g

Nové originální jídlo pro děti, které obsahuje kousky na podporu kousání. Pro děti od ukončeného 12. měsíce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8590340673153 | Zbozi: 18102702

Popis produktu

Nové originální jídlo pro děti, které obsahuje kousky na podporu kousání. Pro děti od ukončeného 12. měsíce.

Účinné látky

Bílkoviny
Tuky
Sodík

Užití

Hami světová kuchyně je orinální, chutné a lehce stravitelné jídlo z čistě přírodních surovin.

Dávkování

Velikost tohoto příkrmu je uzpůsobena věku dítěte.

Fakta

Nutricia Česká republika je součástí nizozemské společnosti Royal Numico N.V., jejímž posláním je vyvíjet, vyrábět a distribuovat prostředky speciální výživy (kojenecké a dětské výživy, enterální klinické výživy). Pomáháme lidem se specifickými výživovými nároky ke zdraví a k prožití plného a kvalitního života. Jsme firmou, jejíž úspěch je založen na specializaci, výrobkové superioritě a službě našim zákazníkům. Tyto kvality vychází ze silného vědeckého a výzkumného zázemí a jsou přenášeny na zákazníky prostřednictvím značek. NUTRICIA je reprezentována dvěma jednotkami: marketingovou a prodejní jednotkou Nutricia a.s. v Praze a výrobním závodem DEVA a.s. v Novém
Městě nad Metují. Se svými výrobky zaujímá Nutricia vedoucí postavení na trhu dětské, enterální a speciální výživy v České republice.

Složení

Rajčatový protlak 24,3 g, těstoviny 23,2 g (pšeničná mouka, vaječný bílek), mrkev 20,2 g, krůtí maso 10 g, voda, pšeničná mouka, petržel, pórek, řepkový olej 2 g, jablečná šťáva, sůl, oregáno, mletý černý pepř 0,01g.
Údaje o firmě
Wwww.nutricia.cz

Příbalový léták