Hami Ovocný příkrm BIO ovoce s kousky jablíček—200 g

Sterilovaný ovocno-obilný příkrm pro děti od ukončeného 8. měsíce věku Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti v BIO kvalitě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3786663 | Zbozi: 18136450

Popis produktu

Sterilovaný ovocno-obilný příkrm pro děti od ukončeného 8. měsíce věku Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti v BIO kvalitě.

Užití

Všechny Hami přesnídávky jsou vyrobené pouze z těch nejkvalitnějších surovin a podléhají přísným kontrolám — zejména na obsah dusičnanů, pesticidů, mykotoxinů a těžkých kovů. Ingredience pro výrobu BIO příkrmů od Hami podléhají stejně přísným požadavkům na kvalitu a kontrolu, jako je to u ostatních příkrmů. Liší se pouze tím, že pocházejí ze zemědělství, které je ještě šetrnější k životnímu prostředí. Všechny Hami přesnídávky jsou bez přidaného cukru (obsahují jen přirozeně se vyskytující cukry), bez konzervantů a umělých barviv, jak ukládá zákon. - 100% bez konzervantů (veškerá kojenecká a dětská výživa dle zákona) - bez přidaného cukru (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry) - bez lepku - bez mléčné složky - produkt ekologického zemědělství

Dávkování

Velikost tohoto příkrmu je uzpůsobena věku dítěte.

Složení

Ovoce (bio šťáva z bílých hroznů 34 g, bio jablko 17 g, bio mandarinková šťáva 6 g, bio banán 4 g), voda, bio mrkev 10 g, bio rýžová mouka 6 g, citronová šťáva, vitamín C.
Údaje o firmě
Nutricia a.s.
Na Hřebenech II 1718/10, 140 00 Praha 4 www.klub-maminek.cz infoaklub-maminek.cz volejte zdarma na: 800 500 700 (po-pá 8:30-16:00)

Příbalový léták