Hami Nemléčná kaše rýžová s ovocem 6M+—2x 180 g

Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce. Neobsahuje kravské mléko. Výhodné dvojbalení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3098267 | Zbozi: 18114101

Popis produktu

Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce.
Neobsahuje kravské mléko. Výhodné dvojbalení.

Užití

Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce. S vitamínem D a vápníkem pro normální růst a vývoj kostí. Neobsahuje kravské mléko.
Bez konzervantů, a umělých barviv *

Dávkování

Návod na přípravu jedné porce:Na talíř nebo do misky vlijte 150 ml kojeneckého mléka, které obvykle podáváte svému dítěti (např. Hami) a nechte zchladnout na 50-60"C.Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte postupně 3-3,5 polévkové lžíce (22 g) kaše
Hami. Hustotu kaše můžete dle potřeby upravit přidáním mléka či prášku.Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát. Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou.

Fakta

Kaši připravujte a podávejte vždy čerstvou. Důležité je důsledné dodržování návodu k přípravě.

Složení

Pšeničná krupice (75,9 %), cukr, maltodextrin, přírodní jahodový prášek (0,4 %), přírodní banánový prášek (0,3%), přírodní broskvový prášek (0,2%) uhličitan vápenatý, směs vitamínů: (C, niacin, E, D-pantothenát vápenatý, B1, B6, A, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), D3, biotin), difosforečnan železitý, síran zinečnatý, přírodní jahodové aroma, přírodní banánové aroma, přírodní broskvové aroma.Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Příbalový léták