Hami Nemléčná kaše rýžová 4M+—2x 180 g

Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce. S vitamínem B1 pro správné fungování nervového systému. Neobsahuje kravské mléko - Vhodná k širokému použití. Výhodné dvojbalení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3097822 | Zbozi: 18109592

Popis produktu

Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce. S vitamínem B1 pro správné fungování nervového systému. Neobsahuje kravské mléko -
Vhodná k širokému použití. Výhodné dvojbalení.

Užití

Přidáním kojeneckého mléka Hami nebo jiné náhradní mléčné výživy do Hami rýžové kašičky získáte výživný a lahodný rýžový příkrm. Hami rýžová kašička navíc obsahuje vitamin B1, který je důležitý pro správné fungování nervového systému. Nemléčná rýžová kaše je vhodná k širokému použití, ideální při přechodu na pevnou nemléčnou stravu nebo pro děti ohrožené alergií nebo při průjmových onemocněních. Neobsahuje lepek ani kravské mléko. Všechny kaše Hami jsou vyrobeny z prvotřídních, přísně kontrolovaných surovin, bez použití konzervačních látek, umělých barviv a aromat.

Dávkování

Návod na přípravu jedné porce:
Na talíř nebo do misky vlijte 200 ml kojeneckého mléka, které obvykle podáváte svému dítěti (např. Hami) a nechte zchladnout na 50 - 60"C. Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte postupně 3 polévkové lžíce (20 g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potreby upravit přidáním mléka či prášku. Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát.
Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou. Kaši připravujte vždy čerstvou. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Rýžová mouka (99,9 %), vitamín B1.

Příbalový léták