Hami Nemléčná kaše rýžová—170 g

Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce. S vitamínem B1 pro správné fungování nervového systému - Neobsahuje kravské mléko - Vhodná k širokému použití.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2797158 | Zbozi: 18100868

Popis produktu

Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce. S vitamínem B1 pro správné fungování nervového systému - Neobsahuje kravské mléko -
Vhodná k širokému použití.

Užití

Přidáním kojeneckého mléka Hami nebo jiné náhradní mléčné výživy do Hami rýžové kašičky získáte výživný a lahodný rýžový příkrm. Hami rýžová kašička navíc obsahuje vitamin B1, který je důležitý pro správné fungování nervového systému. Nemléčná rýžová kaše je vhodná k širokému použití, ideální při přechodu na pevnou nemléčnou stravu nebo pro děti ohrožené alergií nebo při průjmových onemocněních. Neobsahuje lepek ani kravské mléko. Všechny kaše Hami jsou vyrobeny z prvotřídních, přísně kontrolovaných surovin, bez použití konzervačních látek, umělých barviv a aromat.

Dávkování

Návod na přípravu jedné porce:
Na talíř nebo do misky vlijte 200 ml kojeneckého mléka, které obvykle podáváte svému dítěti (např. Hami) a nechte zchladnout na 50 - 60"C. Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte postupně 3 polévkové lžíce (20 g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potreby upravit přidáním mléka či prášku. Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát.
Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou. Kaši připravujte vždy čerstvou. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu.

Fakta

Kaši připravujte a podávejte vždy čerstvou. Důležité je důsledné dodržování návodu k přípravě.

Složení

Rýžová mouka (99,9 %), vitamín B1.

Příbalový léták