Hami 24+—600 g

Batolecí mléko Hami od ukončeného 24. měsíce má jedinečné složení s OptiNutri, které dodá děťátku vše potřebné, aby mohlo naplno a s chutí objevovat svět kolem sebe.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3309755 | Zbozi: 18115851

Popis produktu

Batolecí mléko Hami od ukončeného 24. měsíce má jedinečné složení s OptiNutri, které dodá děťátku vše potřebné, aby mohlo naplno a s chutí objevovat svět kolem sebe.

Užití

Hami mléko s OptiNutri je snadný způsob, jak děťátku dodat potřebné vitamíny a minerály pro jeho zdravý růst a vývoj: železo a omega 3 mastné kyseliny pro normální vývoj mozku, vitamín D a vápník pro normální růst a vývoj kostí, a navíc mlíčko Hami skvěle chutná a výborně se rozpouští při přípravě.
Batolecí mléčná výživa v prášku.
Návod na přípravu: 1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. 2. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka) vlijte do vysterilizované láhve nebo hrnečku. 3. Do vody přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí ploché části nože.
Důkladně směs v hmečku promíchejte. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.

Dávkování

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ (PODLE DĚTSKÉHO LEKAŘE)
Přesné množství mléka pro vaše děťátko vám poradí pediatr.
PŘÍPRAVA JEDNÉ DÁVKY
Výsledná dávka mléka (ml) Počet zarovnaných odměrek Voda (ml) 100 ml 390 266 ml 8 240
Doporučené množství batolecího mléka od uk. 24. měsíce jsou alespoň 2 lahvičky denně. 1 zarovnaná odměrka = 4,8 g sušeného přípravku.

Fakta

Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další info na obalech a webových stránkách. Potravina pro zvláštní výživu

Složení

Příbalový léták