Fytos Kapky při vysokém tlaku—50 ml

Vysoký krevní tlak je nejčastějším a vysoce nebezpečným onemocněním kardiovaskulárního systému. Řadí se mezi civilizační choroby, protože o jeho vznik se zasazuje i špatný životní styl a nezdravé návyky. Doporučujeme i preventivně.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3039808 | Zbozi: 18117298

Popis produktu

Vysoký krevní tlak. je nejčastějším a vysoce nebezpečným | onemocněním kardiovaskulárního systému. Radí se mezi civilizační choroby, protože o jeho vznik se zasazuje i špatný životní styl a nezdravé návyky. Doporučujeme i preventivně.

Užití

Pro snížení krevního tlaku, působí rozšíření tepen, má uklidňující účinky na nervovou soustavu. Při léčení srdečních chorob, vysokém krevním tlaku a proti kornatění tepen.
Hloh obecný je pravděpodobně nejlepší kardiotonikum na světě. Rozšiřuje periferní krevní cévy, zvyšuje metabolismus srdečních svalů, rozšiřuje koronární cévy a zlepšuje zásobování srdce krví. Má hypotenzní, anabolické. protikřečové a sedativní vlastnosti.Jmelí snižuje krevní tlak (rozšiřuje vlásečnice), má sedativní vliv na srdeční činnost.
Meduňka lékařská a srdečník obecný zklidňují srdeční činnost (tlumí např. bušení srdce opět zejména nervového původu), snižuje krevní tlak a působí sedativně. Kozlík se užívá zejména jako uklidňující prostředek, tiší bolesti, uvolňuje křeče, snižuje napětí hladkého svalstva, rozšiřuje věnčité tepny.Přeslička rolní obsahuje zejména kyselinu křemičitou, steroidní saponiny, flavonoidní glykosidy (gyurcetin, luteolin, campherol), hořčiny, organické kyseliny (např. kyselina jablečná), silice, třísloviny a stopy alkaloidů. Přeslička zvyšuje pružnost a pevnost cév (kyselina křemičitá).

Dávkování

2x denně 7 kapek; u dětí 1x denně 5 kapek.

Příbalový léták