Brainway L-Arginin—100 kapslí

Doplněk stravy. Aminokyselina l - arginin tělu slouží jako surovina k produkci oxidu dusíku, který je nezbytný pro správnou funkci srdečně cévního systému a také se podílí i na obranyschopnosti těla.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594044981002 | Zbozi: 18119976

Popis produktu

Doplněk stravy. Aminokyselina | - arginin tělu slouží jako surovina k produkci oxidu dusíku, který je nezbytný pro správnou funkci srdečně cévního systému a také se podílí i na obranyschopnosti těla.

Účinné látky

L-arginin

Užití

Napomáhá regulovat krevní tlak, pomáhá zmírnit poruchy erekce a sexuální vzrušivosti u mužů i žen (zapříčiněné přirozenou sklerózou cév pánevního dna) napomáhá doléčení poúrazových stavů a na normální činnost svalů.

Dávkování

1kapsle 2x — 3x za den mezi jídly. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Příznaky

Ateroskleróza cév, zvýšený krevní tlak, ischemické změny na srdci, poruchy erekce, svalová atrofie, rekonvalescence po závažném traumatu.

Prevence

Srdečně cévních poruch, svalové atrofie.

Kontraindikace

Arginin není určen dětem a mladistvým, těhotným a kojícím ženám. Není vhodný pro osoby trpící opary. Neslouží jako náhrada pestré stravy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Tělo arginin využívá ke stavbě naprosté většiny tkání, mnoha hormonů, genetického kódu a dalších látek. Prvotní význam má arginin pro tvorbu neuropřenašeče - oxidu dusíku (No) a pro tvorbu a vylučování růstového hormonu (HGH). Doplňkové užívání argininu zvyšuje tvorbu a akceschopnost No i HGH. No je přímo zodpovědný za celkovou tělesnou regeneraci, což má obzvláštní význam při doléčování všech poúrazových a pooperačních stavů a dlouhodobých nemocí.
Údaje o firmě www.bwy.cz

Příbalový léták