Fresubin Protein Energy Drink—200 ml, 5+1

Nutričně kompletní vysokokalorická (1,5 kcal/ml), vysokobílkovinová (27 % energetické hodnoty) perorální (k podání ústy) výživa bez vlákniny*. S nízkým obsahem laktózy, klinicky bez lepku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3534212 | Zbozi: 18126361

Popis produktu

Nutričně kompletní vysokokalorická (1,5 kcal/ml), vysokobílkovinová (27 % energetické hodnoty) perorální (k podání ústy) výživa bez vlákniny“. S nízkým obsahem laktózy, klinicky bez lepku.

Užití

Určeno k dietnímu režimu pro pacienty v malnutrici či s rizikem malnutrice, zejména u pacientů s omezeným příjmem tekutin nebo s vysokou potřebou příjmu bílkovin a energie. * příchuť čokoláda obsahuje stopy vlákniny z kakaa

Dávkování

Doporučené dávkování: pro doplňkovou výživu jsou doporučeny 2 — 3 lahvičky (600 — 900 kcal)/den pro celkovou výživu 4 — 5 lahviček (1200 — 1500 kcal)/den. Důležitá upozornění: Podávat na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Je vhodné jako jediný zdroj výživy.
Používá-li se k úplné výživě, zvažte vysokou úroveň bílkovin. Není vhodné podávat dětem mladší jednoho roku. Podávat opatrně dětem mladším 6 let. Nevhodné pro pacienty s galaktosémií. Zajistěte adekvátní přísun tekutin.

Příbalový léták