Fresubin Original Drink Vanilka—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Fresubin original je normokalorická, nutričně kompletní výživa bez vlákniny určená k popíjení. Neobsahuje lepek a klinicky je bez laktózy. Výživa je určená k dietnímu postupu pro pacienty s rizikem podvýživy. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2535962 | Zbozi: 18111361

Popis produktu

Fresubin original je normokalorická, nutričně kompletní výživa bez vlákniny určená k popíjení. Neobsahuje lepek a klinicky je bez laktózy. Výživa je určená k dietnímu postupu pro pacienty s rizikem podvýživy. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Fresubin original drink je dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Tato zvláštní výživa je určená pro pacienty se stávající nebo hrozící malnutricí a pro pacienty u nichž je kontraindikována vláknina.

Dávkování

Doporučuje se k celkové výživě cca 7-8 lahviček/den, k doplňkové výživě cca 2-3 lahvičky/den.

Prevence

Podvýživa, hladovění, ztráta tělesných bílkovin a jiných živin.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Podávat na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. K úplné nebo doplňkové výživě, dbát na adekvátní přísun tekutin. Nepodávat dětem mladším 1 rok.

Složení

Voda, maltodextrin, mléčné bílkoviny, rostlinné oleje, sojová bílkovina, cukr, ochucovadla, emulgátory (sojový lecitin, E471), regulátory kyselosti (E332, E330, E 530), cholintartarát, stabilizátor (E415), vitamíny, minerály, stopové prvky a ostatní živné látky.
Údaje o firmě
Fresenius Kabi je společnost s vedoucím postavením v oblasti výroby infuzní terapie a klinické výživy v Evropě a řadě zemí Latinské Ameriky i Asie. Ve skupině i.v. generických léků se řadí mezi nejvýznamnější dodavatele na farmaceutickém trhu ve
Spojených státech amerických. Cílem více než 22 500 zaměstnanců společnosti je neustálé zlepšování kvality života kriticky nemocných a chronických pacientů v nemocnicích a domácí péči. www.fresenius-kabi.cz

Příbalový léták