FortiCare Cappuccino—4x125 ml

Humánní léčivý přípravek

FortiCare s příchutí cappuccino. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní tekutá výživa s vysokým obsahem energie a bílkovin, s -3 mastnými kyselinami a vlákninou. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2805589 | Zbozi: 18117164

Popis produktu

FortiCare s příchutí cappuccino. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní tekutá výživa s vysokým obsahem energie a bílkovin, s -3 mastnými kyselinami a vlákninou. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Nutričně kompletní tekutá výživa s vysokým obsahem energie a bílkovin, s omega-3 mastnými kyselinami a vlákninou. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě nebo riziku podvýživy u onkologických pacientů. Bez lepku.

Dávkování

1— 3 lahvičky denně k doplnění běžné stravy, nejlépe mezi jídly.

Kontraindikace

Není určen pro děti do 3 let a pacienty s galaktosémií. Opatrnosti je třeba u dětí od 3 do 6 let věku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

FortiCare je určen k přímé spotřebě jako nápoj. Nejlépe chutná vychlazený. Před použitím dobře protřepejte. Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte v chladničce maximálně 24 hodin. Ošetřeno UHT. Baleno v ochranné atmosféře.

Poznámka

Pouze pro enterální použití. Používejte pouze pod dohledem lékaře. FortiCare je vhodný k doplnění běžné stravy nebo jako jediný zdroj výživy. Není určen pro děti do 3 let a pacienty s galaktosémií. Opatrnosti je třeba u dětí od 3 do 6 let věku.

Složení

Demineralizovaná voda, glukózový sirup, izolát mléčné bílkoviny, trehalóza“, sacharóza, rostlinné oleje, vláknina (oligofruktóza, inulin, celulóza, rezistentní škrob), rybí olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), aroma (vanilka, káva, karamel), citronan tridraselný, chlorid sodný, citronan trisodný, hydrogenfosforečnan hořečnatý, cholin chlorid, směs karotenoidů (obsahuje sóju) (beta-karoten, lutein, lykopen), barvivo (karamel), L-askorban sodný, uhličitan hořečnatý, hydroxid draselný, maltodextrin, taurin,
L-karnitin, mléčnan železnatý, DL-alfa-tokoferylacetát, síran zinečnatý, nikotinamid, seleničitan sodný, síran manganatý, glukonan měďnatý, retinyl acetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, chlorid chromitý, kyselina pteroylmonoglutamová (kys. listová), D-biotin, cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, molybdenan sodný, fluorid sodný, riboflavin, jodid draselný, kyanokobalamin, fytomenadion. *Trehalóza je zdrojem glukózy.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodáváme na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro podporu hojení dekubitů a pro pacienty s nádorovým onemocněním.

Příbalový léták