Feminhelp Kontrola úniku moči—56 tablet

Feminhelp představuje kombinovaný přípravek bylinných extraktů a vitaminů vhodný pro užívání při inkontinenci. Jako inkontinence je označován stav, kdy dochází k samovolnému úniku moči z močové trubice.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2995521 | Zbozi: 18106453

Popis produktu

Feminhelp představuje kombinovaný přípravek bylinných extraktů a vitaminů vhodný pro užívání při inkontinenci. Jako inkontinence je označován stav, kdy dochází k samovolnému úniku moči z močové trubice.

Užití

Feminhelp představuje kombinovaný přípravek bylinných extraktů a vitaminů. Jako inkontinence je označován stav, kdy dochází k samovolnému úniku moči z močové trubice. Tímto problémem trpí ženy stejně jako muži. Příčin tohoto stavu je mnoho. Patří k nim opakované porody, ochabnutí pánevního dna, fyzická námaha, astma, chronická zácpa, infekce v močových cestách, výhřez meziobratlové ploténky. Inkontinence snižuje kvalitu života a je spojována především s obdobím klimakteria u žen. Obsažené rostlinné extrakty mohou přispět k úlevě a zmírnění tohoto problému.
Extrakt z dýňových semen udržuje dobrou funkci močového měchýře a močových cest.
Prášek ze šťávy brusinek — klikve velkoplodé pomáhá k udržení zdraví močového ústrojí, přispívá ke zdraví močových cest, má příznivý vliv na močový systém, pomáhá eliminovat patogenní bakterie z močového ústrojí. Jako přírodní antioxidant chrání organismus před oxidačním poškozením.
Extrakt ze semen soji napomáhá udržovat pohodu během menopauzy.
Extrakt z kopřiv je nápomocný při léčbě zánětlivých onemocnění dolních močových cest a je pomocnou látkou při prevenci a léčbě ledvinového písku a kamenů. Dále podporuje vylučovací funkci ledvin, pomáhá udržovat normální funkci vylučovacího systému.
Rovněž napomáhá posilování pohybového aparátu a pomáhá udržovat pružné klouby, svaly a šlachy.
Vitamin D přispívá k normálnímu příjmu vápníku a fosforu, k udržení normální hladiny vápníku v krvi, přispívá k udržení normálních kostí a svalových funkcí, přispívá k udržení normálních zubů a normální funkce imunitního systému.
Vitamin B12 přispívá k normální výměně látkové, normální funkci nervového systému, normální tvorbě červených krvinek, normální funkci imunitního systému, přispívá ke zmírnění únavy.

Dávkování

Dospělí: 1— 2 tablety denně.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Fakta

Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.
Obsahuje sóju!
Uchovávejte v originálním obalu při pokojové teplotě na suchém místě, mimo dosah dětí.
Chraňte před vlhkostí.

Složení

Extrakt z dýňových semen; plnidlo: mikrokrystalická celulosa; prášek ze šťávy brusinek - klikve velkoplodé; extrakt ze semen sóji; extrakt z kopřivy; protispékavé látky: stearát hořečnatý a oxid křemičitý; vitaminy: D3 (cholekalciferol); B12 (kyanokobalamin); složky potahu tablety: zahušťovadlo hydroxypropylmethylcellulosa; plnidlo: mikrokrystalická celulosa; glycerin; barviva: E171, E120 a E132. 1 tableta obsahuje: 260 mg extraktu z dýňových semen, 50 mg prášku ze šťávy brusinek - klikve velkoplodé (Vaccinium macrocarpon), 25 mg extraktu ze sóji, 25 mg extraktu z kopřivy.
Údaje o firmě
Wwww.drtheiss.cz

Příbalový léták