Ensure Plus Fiber příchuť čokoláda—220 ml

Humánní léčivý přípravek

Ensure Plus čokoládová příchuť je potravina určená k dietnimu postupu při podvýživě nebo riziku vzniku podvýživy. Přípravek je vhodný jako jediný nebo doplňkový zdroj výživy a je určen k přímé spotřebě jako tekutá strava (nápoj). Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2548197 | Zbozi: 18113640

Popis produktu

Ensure Plus čokoládová příchuť je potravina určená k dietnimu postupu při podvýživě nebo riziku vzniku podvýživy. Přípravek je vhodný jako jediný nebo doplňkový zdroj výživy a je určen k přímé spotřebě jako tekutá strava (nápoj). Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Mléčná bílkovina
Sojová bílkovina
Maltodextrin

Užití

Ensure Plus je vysoce kalorická, výživově kompletní nízkozbytková tekutá strava určená k perorálnimu podáni. Napomáhá pacientům získat nebo udržet zdravou tělesnou hmotnost.

Dávkování

Ensure Plus je vhodný jako jediný nebo doplňkový zdroj výživy a je určen k přímé spotřebě jako tekutá strava (nápoj).

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Ensure Plus je možné popíjet přiloženým brčkem nebo po odstranění ochranné tólie přelít do sklenice. Používejte na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Před otevřením dobře protřepejte. Po otevření výrobek uzavřete a uchovávejte v chladničce; výživu, kterou nespotřebujte do 24 hodin, znehodnoťte.

Poznámka

Není určeno pro děti, pokud to nedoporučí lékař nebo osoba kvalifikovaná v oblasti výživy. Není určeno k nitrožilnímu podání. Neužívat při galaktosémii. Neobsahuje lepek.

Složení

Voda, maltodextrin, hydrolyzovaný kukuřičný škrob, sacharóza, řepkový olej, izolovaná mléčná bílkovina, kaseináty; kaseinát vápenatý a kaseinát sodný (mléčné bílkoviny); kakaový prášek, kukuřičný olej, isolovaná sójová bílkovina, minerály: citronan sodný, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, chlorid horečnatý, hydrogenfosforečnan horečnatý, citronan draselný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, jodid draselný, molybdenan sodný, chlorid chromitý a selenan sodný: stabilizátory (E 460.
E 466. E 418), emulgátor (E 322, sójový lecithin), vitaminy: cholin-chlorid, kyselina askorbová (vitamin C), DL-alfa-tokoferyl-acetát (vitamin E), nikotinamid, pantothenan vápenatý, pyridoxin-hydrochlorid (vitamin B,), thiamin-hydrochlorid (vitamin B,), riboflavin (vitamin B2), retinol-palmitát (vitamin A), beta karoten, kyselina listová, fytomenadion (vitamin K,), biotin, cholekalciferol (vitamin D3) a kyanokobalamin (vitamin B12); aroma.
Může obsahovat: hydrogenfosforečnan draselný a chlorid sodný.
Údaje o firmě
Společnost Abbott byla založena v 1888 ve spojených státech v Chicagu lékařem Dr.
Wallacem Calvinem Abbottem. Jsme společnost s celosvětovou působností působící v oboru zdravotní péče, zaměřena na výzkum a vývoj nových léků, nových technologií a nových způsobů ochrany zdraví. Naše produkty představují široký rozsah péče, od nutričních produktů a laboratorních diagnostik přes zdravotnické prostředky až k lékům.
Rozsáhlé portfolio produktů společnosti Abbott provází celý lidský život - řešíme důležité zdravotnické potřeby od dětství až po zralý věk člověka. V průběhu naší více než 120 let historie, směřovali vždy zaměstnanci společnosti Abbott k jedinému a stálému cíli: rozvíjet lékařskou vědu s cílem pomáhat lidem ke zdravějšímu způsobu života. To je součást našeho dědictví, které nás stále v našem povolání žene kupředu. V dnešní době spojuje všech 72 000 zaměstnanců společnosti Abbott po celém světě jedna snaha především: život a jeho možnosti v dobách, kdy se cítíme nejlépe. Abbott má prodejní, výrobní, výzkumné a vývojové, jakož i distribuční závody a zařízení po celém světě, vždy co nejblíže svým zákazníkům a jejich potřebám. Jsme uznáváni pro svůj celosvětový dosah a naši schopnost sloužit svým zákazníkům po celém světě.
Společnost Abbott je hrdá na to, že je též uznávána jako dobré místo pro práci, protože usiluje o to, abychom poskytli svým zaměstnancům prostředí, které jim napomáhá k úspěchu. Obdrželi jsme již četná místní, národní a mezinárodní vyznamenání za naši snahu vytvořit skvělé pracovní prostředí. Naše programy sahají od oceněných výhod v oboru zdravotní péče po řadu praktických a wellness služeb, jako i dlouhodobých výhod pro naše zaměstnance v důchodovém věku.
Naše závazky zaměřené na zlepšování života sahají až k humanitárním záležitostem.
Uvědomujeme si, že jako jeden z vedoucích poskytovatelů moderních prostředků pro zdravotní péči máme jedinečnou odpovědnost i příležitost zajistit, aby všichni lidé měli k těmto prostředkům přístup — a to jak ti chudí a neprivilegovaní, tak oběti přírodních katastrof. Jsme rozhodnuti tuto svoji úlohu splnit prostřednictvím rozmanitých kreativních sociálních programů.Daný slib společnosti Abbott tkví ve schopnostech, které přináší naše práce ve prospěch zdraví a života lidí. www.abbott.cz

Příbalový léták