Ensure Plus Advance příchuť vanilka—220 ml

Humánní léčivý přípravek

Určeno k dietnímu postupu při podvýživě nebo nutričně ohrožených starších jedinců. Ensure Plus Advance je vysoce kalorická, kompletní a vyvážená perorální výživa bohatá na bílkoviny a vitamín D s obsahem FOS* a Ca-HMB**. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2869528 | Zbozi: 18119739

Popis produktu

Určeno k dietnímu postupu při podvýživě nebo nutričně ohrožených starších jedinců.
Ensure Plus Advance je vysoce kalorická, kompletní a vyvážená perorální výživa bohatá na bílkoviny a vitamín D s obsahem FOS* a Ca-HMB**. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Určeno k přímé spotřebě. Před otevřením dobře protřepejte. Po otevření výrobek uzavřete, uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Neotevřenou výživu uchovávejte při pokojové teplotě. Důležité upozornění: Ensure Plus Advance je doplňkový zdroj výživy. Používejte na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Není určeno pro děti, pokud to nedoporučí lékař nebo osoba kvalifikovanáv oblasti výživy. Neužívat při galaktosémii.
Není určeno k parenterálnímu použití. Bez lepku.

Dávkování

Doporučené dávkování: 2 balení denně

Poznámka

FOS* - fruktooligosacharidy
Ca-HMB"* - Beta-hydroxy-beta-metylbutyrát vápenatý

Složení

Voda, hydrolyzovaný kukuřičný škrob, mléčné bílkoviny, sacharóza, rostlinný olej (řepkový, kukuřičný), izolovaná sójová bílkovina, minerály (citronan draselný, citronan sodný, fosforečnan vápenatý, uhličitan hořečnatý, chlorid draselný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, molybdenan sodný, jodid draselný, chlorid chromitý, selenan sodný), FOS fruktooligosacharidy), Ca-HMB (Beta-hydroxy-beta-metylbutyrát vápenatý), aroma, emulgátor: sójový lecitin, stabilizátory (E460, E466, E418), cholin-chlorid, vitamíny (C, E, nikotinamid, pantothenan vápenatý, beta karoten, B6, B1, B2, vit. A palmitát, kyselina listová, K1, D3, biotin, B12), L-karnitin.
Údaje o firmě
Dovozce:
Abbott Laboratories, s. r. 0.,
Hadovka Office Park,
Evropská 2591/33d, 160 00 Praha 6

Příbalový léták