Dr.Popov Maca—60 tobolek

Maca. Doplněk stravy. Tradiční bylinný produkt. 60 kapslí, 22 g. Udržuje fyzické a duševní síly. Plodnost a sexuální aktivita. Při menopauze.

Cena vč. DPH
284 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 8595058900706 | Zbozi: 18101240

Popis produktu

Maca. Doplněk stravy. Tradiční bylinný produkt. 60 kapslí, 22 g. Udržuje fyzické a duševní síly. Plodnost a sexuální aktivita. Při menopauze.

Užití

Produkt obsahuje výhradně sušené mleté kořeny. MACA je rostlina tak stará jako prastará peruánská kultura. V krystalicky čistém prostředí v nadmořské výšce 4 až 5 tisíc metrů peruánských And vstřebává kořen MACA vše, co pak přetváří v unikátní kombinaci obsahových látek. Je to hlízovitá rostlina patřící do skupiny Brassicaceae.
Kořen barvou připomíná bramborovou hlízu, ale je mnohem menší. MACA je po tisíciletí používána ve vysokohorských komunitách Jižní Ameriky.

Dávkování

1-2 kapsle denně, děti od 6 let 1 kapsli denně, želatinové kapsle se polykají celé.

Fakta

Obsahuje výhradně sušené části rostlin. Sušení je jedna z nejstarších přirozených metod konzervace potravin, při kterém jsou zachovány důležité obsahové látky. Do produktů tohoto typu proto ve shodě s legislativou není nutné přidávat konzervační látky.
Na suchém místě do 25 *C. Ukládat mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Není určeno jako náhrada pestré stravy! Neobsahuje žádná umělá dochucovadla ani konzervační látky. Není určeno dětem do 6 let.

Poznámka

Dr. Popov s.r.o.
Český výrobce zdravotních přírodních produktů, bylinných čajů a mastí, přírodní kosmetiky, potravních doplňků, bylinných mýdel a éterických olejů.
Firma rovněž nabízí poradenskou činnost v oblasti fytoterapie (léčba bylinami) a dietoterapie (léčba stravou).

Složení

Mletý kořen Maca 292 mg/kapsle želatinové kapsle.
Údaje o firmě
Wwww.popov.cz

Příbalový léták