Diasip s příchutí cappuccino —4x 200 ml

Humánní léčivý přípravek

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí u pacientů s diabetes mellitus nebo hyperglykémií. S cukry a sladidly. Diasip je nutričně kompletní tekutá výživa s vlákninou. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2924216 | Zbozi: 18106779

Popis produktu

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí u pacientů s diabetes mellitus nebo hyperglykémií. S cukry a sladidly. Diasip je nutričně kompletní tekutá výživa s vlákninou. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí u pacientů s diabetes mellitus nebo hyperglykémií.

Dávkování

1-3 lahvičky denně k doplnění běžné stravy, 7-10 lahviček denně jako jediný zdroj výživy, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Kontraindikace

Nevhodné pro pacienty s fruktosémií.

Fakta

Skladujte na suchém a chladném místě. Před použitím dobře protřepejte. Určeno k přímému použití, nejlépe chutná vychlazené. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin.

Poznámka

Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určeno pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Vhodné jako jediný zdroj výživy. Nevhodné pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Nevhodné pro pacienty s fruktosémií.

Složení

Voda, izomaltulóza*, vláknina (galaktooligosacharidy (z kravského mléka), rezistentní dextrin, celulóza), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), škrob, laktóza (z kravského mléka), bílkoviny z kravského mléka, izolát sójové bílkoviny, aroma, regulátor kyselosti (kyselina citrónová, hydroxid draselný), rybí olej, citronan draselný, cholin chlorid, hydroxid hořečnatý, hydrogenfosforečnan didraselný, fosforečnan vápenatý, chlorid vápenatý, citronan sodný, barvivo (amoniak-sulfitový karamel), L-askorbát sodný, stabilizátor (karagenan), mléčnan železnatý, sladidlo (acesulfam-K, sacharin sodný), uhličitan vápenatý, síran zinečnatý, DL-alfa-tokoferyl-acetát, karotenoidy ((obsahuje sóju) beta-karoten, lutein, lykopenový oleoresin z rajčat), glukonan mědnatý, D-pantothenát vápenatý, chlorid chromitý, síran manganatý, seleničitan sodný, thiamin hydrochlorid, pyridoxin | hydrochlorid, riboflavin, nikotinamid, molybdenan sodný, fluorid sodný, retinyl-acetát, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, D-biotin, fytomenadion, cholekalciferol, kyanokobalamin. *Izomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodává na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro pacienty s dekubity nebo nádorovým onemocněním.

Příbalový léták