Dermacol Acneclear antibakteriální mycí gel—150 ml

Antibakteriální mycí gel na obličej je určen pro péči o problematickou pleť se sklonem k akné. Snižuje tvorbu kožního mazu a přispívá k regeneraci pleti. Pleť je zbavená nečistot, viditelně matnější a jasnější. Póry jsou méně viditelné.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2493121 | Zbozi: 18137253

Popis produktu

Antibakteriální mycí gel na obličej je určen pro péči o problematickou pleť se sklonem k akné. Snižuje tvorbu kožního mazu a přispívá k regeneraci pleti. Pleť je zbavená nečistot, viditelně matnější a jasnější. Póry jsou méně viditelné.

Užití

Antibakteriální mycí gel na obličej Dermacol akneClear s olejem z australského čajovníku je určen pro péči o problematickou pleť se sklonem k akné. Odstraňuje nečistoty, viditelně stahuje póry a osvěžuje pleť. Zincidone snižuje tvorbu kožního mazu a přispívá k regeneraci pleti.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Tak jako zbytek těla prochází i mladá pleť v pubemě různými změnami. Zvláště hormonální nerovnováha může způsobit kožní potíže. 80% adolescentů trpí akné. Téměř polovina žen ve věku 20 - 30 let konstatuje nedokonalosti pleti. Mastná, lesklá pleť s rozšířenými póry, častá tvorba pupínků a vřídků může postihnout i mladé muže. Je nutné najít rovnováhu mezi ochranným množstvím mazu zjišťujícím vlhkost pleti a jeho nadměrnou produkcí. Neparfemovaná řada s antiseptickým olejem z australského čajovníku Dermacol Acne Clear okamžitě zklidňuje a přináší problematické pleti komfort a úlevu. Stahuje póry, zmatňuje vzhled pokožky a zjemňuje její strukturu. Výsledkem je čistá pleť bez lesku, produkce mazu je významně zpomalena, projevy akné ustupují, pleť je hloubkově vyvážená a zdravá. Pleť je hydratovaná, jemnější a hebká na dotek.

Poznámka

O společnosti Dermacol Historie DERMACOLU sahá do 60. let. Tehdy začíná ve
Filmovém studiu Barrandov vývoj a následně i výroba filmových a divadelních líčidel.
Svou úspěšnou dráhu tak zahajuje silně krycí make-up značky Dermacol, který byl prvním svého druhu v Evropě a jedním z prvních na světě. Licence na tento výrobek byla dokonce v roce 1969 prodána do Hollywoodu. O krásu mnoha slavných filmových hvězd tak pečovala kosmetika, která má svůj původ v české kosmetice Dermacol. Od samého začátku je pro značku Dermacol charakteristická spolupráce Filmového studia
Barrandov s Ústavem lékařské kosmetiky v Praze, úspěšné spojení specialistů v oblasti zdravé kosmetiky založené na lékařské bázi a odborníků na kosmetiku a filmová líčidla.
Laboratoře Dermacol začaly postupně vyvíjet další kosmetické přípravky pro péči o pleť a tělo, opalovací přípravky a celou řadu dekorativní kosmetiky. Zvláštní nabídka výrobků pěstící a čistící kosmetiky, pleťových masek, peelingů je určena pro použití v kosmetických salónech. Laboratoře Dermacol pečlivě sledují současné kosmetické trendy a neustále testují a vyvíjejí přípravky, které by uspokojovaly potřeby kombinace zdraví a krásy. Přípravky Dermacol se vyznačují velmi nízkým nebo nulovým obsahem konzervačních látek, a proto jsou vhodné i pro velmi náročnou péči o citlivou pleť.
Výrobky jsou lehounce parfemované nebo neparfemované. Na druhou stranu však výrobky obsahují koncentrace účinných látek, které pomáhají aktivně ošetřovat pokožku.
Dermacol netestuje své výrobky na zvířatech.

Příbalový léták