Dehinel 230mg/20mg pro kočky—2 tablety

Veterinární léčivý přípravek

Léčba smíšených invazí způsobených hlísticemi a tasemnicemi u koček, a to dospělými stádii škrkavek, měchovců a tasemnicemi.

Cena vč. DPH
86 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3534329 | Zbozi: 18122883

Popis produktu

Léčba smíšených invazí způsobených hlísticemi a tasemnicemi u koček, a to dospělými stádii škrkavek, měchovců a tasemnicemi.

Účinné látky

Praziguantelum
Pyranteli embonas

Užití

Léčba smíšených invazí způsobených hlísticemi a tasemnicemi u koček, a to: - dospělými stádii škrkavek: Toxocara cati (syn. mystax) - dospělými stádii měchovců: Ancylostoma tubaeforme, Ancylostoma braziliense - tasemnicemi: Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Hydatigera (Taenia) taeniaeformis, Mesocestoides spp., Joyeuxiella pasgualei.

Dávkování

1 tbl na 4kg živé hmotnosti.

Kontraindikace

Nepoužívat v případě známé přecitlivělosti na léčivé látky nebo na některou z pomocných látek.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Praziguantelum 20mg, Pyranteli embonas 230mg.
Údaje o firmě
Krka je jednou z vedoucích generických farmaceutických společností v Evropě. Její vysoce kvalitní, účinné a bezpečné přípravky pokrývají většinu terapeutických oblastí a
Krka ve svém sektoru úspěšně konkuruje jiným společnostem. Po půl století úspěšně realizujeme své strategické cíle a tím plníme svou misi a svou vizi.
Jádrem našeho obchodu jsou léčiva a chemikálie. Ve společnosti Krka se hlavně zaměřujeme na vývoj svých vlastních vysoce kvalitních generických léků s přidanou hodnotou, se kterými obchodujeme pod svými vlastními obchodními značkami. Jádro našich přípravků tvoří přípravky pro humánní použití a zahrnuje léčiva na lékařský předpis, přípravky pro samoléčbu prodávané volně bez lékařského předpisu a kosmetické přípravky. Také vyrábíme a uvádíme na trh veterinární léčivé přípravky. www.krka.biz/cz

Příbalový léták