CutisHelp AKNÉ Konopný krém noční—30 ml

Vysoce účinný přípravek pro noční ošetření pleti při akné. Zklidnuje zánět a výraznými antiseptickými vlastnostmi působí proti přemnoženým bakteriím, reguluje nadměrnou produkci kožního mazu, kůži zároveň intenzivně hydratuje.

Cena vč. DPH
255 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595218200431 | Zbozi: 18102560

Popis produktu

Vysoce účinný přípravek pro noční ošetření pleti při akné. Zklidnuje zánět a výraznými antiseptickými vlastnostmi působí proti přemnoženým bakteriím, reguluje nadměrnou produkci kožního mazu, kůži zároveň intenzivně hydratuje.

Účinné látky

Sulfur
Retinolum

Užití

Vysoce účinný přípravek pro noční ošetření pleti při akné. Aktivní složky krému pronikají hluboko do kůže, kde napomáhají zklidnění zánětu a výraznými antiseptickými vlastnostmi působí proti přemnoženým bakteriím (Propionibacterium acnes), komplex bioaktivních látek přispívá k regulaci nadměrné produkce kožního mazu i množení a rohovatění buněk ve folikulech (chlupových váčcích), v zanícené oblasti kůže urychluje její regeneraci a zabraňuje vzniku nežádoucích jizev, krém kůži zároveň intenzivně hydratuje a poskytuje jí nezbytné výživné látky pro zajištění zdravého vzhledu a funkcí .

Dávkování

Během dne pleť ošetřujte denním krémem a na noc aplikujte krém noční; u těžších projevů akné je pro docílení žádoucího efektu nezbytná kombinace obou krémů.

Příznaky

Lehké i těžší zánětlivé formy akné v oblasti obličeje i dalších částí těla (krk, hrudník, záda).

Prevence

Pravidelným ošetřením je možno docílit výrazného zlepšení celkového stavu a vzhledu aknózní pleti, která se vyhlazuje a je aktivně chráněna před vznikem komedomů i akutních zánětlivých ložisek v podkoží.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

nejsou známy

Fakta

Krém nemá žádná časová omezení, je možno jej aplikovat dlouhodobě a je vhodný i pro těhotné a kojící ženy. Na ošetřených místech může v individuálních případech vlivem pronikání bioaktivních látek konopného oleje a souvisejícího intenzivnějšího prokrvení zpočátku ojediněle nastat přirozené dočasné zčervenání a svědění kůže; nejedná se o nežádoucí reakci; uvedené příznaky obvykle během tří týdnů odeznívají a následná aplikace probíhá bez problémů. V případě nestandardních projevů nebo přetrvávání uvedené reakce doporučujeme obrátit se na ošetřujícího lékaře; zároveň doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže krému mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje. Pro dosažení maximálního efektu je doporučeno celkovou péči doplnit konopnou čistící emulzí AKNÉ; pro šetrnou běžnou hygienu je určena konopná mycí emulze FLUID. Složení všech produktů CutisHelp odpovídá farmaceutickým zvyklostem; přípravky jsou nezávisle testovány Státním zdravotním ústavem v Praze a neobsahují žádné nepřirozené konzervační látky (např. parabeny) .

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Cannabis sativa), glycerin, síra, dimetikon, retinol, tokoferol, bisabolol; bezalergenní parfemace.
Údaje o firmě .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták