CutisHelp AKNÉ Konopný krém denní—30 ml

Vysoce účinný přípravek pro denní ošetření pleti při akné. Aktivní složky pronikají hluboko do kůže a mají výrazné antikomedogenní vlastnosti. Krém upravuje i tmavé skvrny, které vznikají po zhojení těžších projevů akné, kůži intenzivně hydratuje.

Cena vč. DPH
255 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 8595218200424 | Zbozi: 18102561

Popis produktu

Vysoce účinný přípravek pro denní ošetření pleti při akné. Aktivní složky pronikají hluboko do kůže a mají výrazné antikomedogenní vlastnosti. Krém upravuje i tmavé

Účinné látky

Kyselina azelaová
Retinolum

Užití

Vysoce účinný přípravek pro denní ošetření pleti při akné. Aktivní složky pronikají hluboko do kůže a mají výrazné antikomedogenní vlastnosti (zamezují ucpávání vývodů mazových žláz), komplex bioaktivních látek ovlivňuje nadměrné rohovatění buněk, v případě vzniklých komedomů zabraňuje rozvoji akutního zánětu (hnisavého pupínku) a napomáhá ucpaný folikul uvolňovat, krém upravuje i tmavé skvrny (hyperpigmentaci) na poskytuje jí nezbytné výživné látky pro zajištění zdravého vzhledu a funkcí.

Dávkování

Během dne pleť ošetřujte denním krémem a na noc aplikujte krém noční; u těžších projevů akné je pro docílení žádoucího efektu nezbytná kombinace obou krémů.

Příznaky

Lehké i těžší zánětlivé formy akné v oblasti obličeje i dalších částí těla (krk, hrudník, záda).

Prevence

Pravidelným ošetřením je možno docílit výrazného zlepšení celkového stavu a vzhledu aknózní pleti, která se vyhlazuje a je aktivně chráněna před vznikem komedomů i akutních zánětlivých ložisek v podkoží.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Krém nemá žádná časová, je možno jej aplikovat dlouhodobě a je vhodný i pro těhotné a kojící ženy. Na ošetřených místech může v individuálních případech vlivem pronikání bioaktivních látek konopného oleje a souvisejícího intenzivnějšího prokrvení zpočátku ojediněle nastat přirozené dočasné zčervenání a svědění kůže; nejedná se o nežádoucí reakci; uvedené příznaky obvykle během tří týdnů odeznívají a následná aplikace probíhá bez problémů. V případě nestandardních projevů nebo přetrvávání uvedené reakce doporučujeme obrátit se na ošetřujícího lékaře; zároveň doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže krému mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje. Pro dosažení maximálního efektu je doporučeno celkovou péči doplnit konopnou čistící emulzí AKNE; pro šetrnou běžnou hygienu je určena konopná mycí emulze FLUID. Složení všech produktů CutisHelp odpovídá farmaceutickým zvyklostem; přípravky jsou nezávisle testovány Státním zdravotním ústavem v Praze a neobsahují žádné nepřirozené konzervační látky (např. parabeny).

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Cannabis sativa), kyselina azelaová, glycerin, dimetikon, retinol, tokoferol, bisabolol; bezalergenní parfemace.
Údaje o firmě .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták