CutisHelp AKNÉ Konopná micelární voda—200 ml

Šetrná micelární čistící voda s obsahem účinných bioaktivních látek a vitaminů pro každodenní péči o problematickou mastnou pleť s projevy akné a seboroické dermatitidy (zvýšené produkce kožního mazu) zvláště v T-zóně obličeje.

Cena vč. DPH
248 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595218200493 | Zbozi: 18122179

Popis produktu

Šetmá micelární čistící voda s obsahem účinných bioaktivních látek a vitaminů pro každodenní péči o problematickou mastnou pleť s projevy akné a seboroické dermatitidy (zvýšené produkce kožního mazu) zvláště v T-zóně obličeje.

Účinné látky

Acidum folicum
Allantoin
Biotin

Užití

Odstraňuje povrchové nečistoty, proniká i do hloubky ucpaných kožních folikulů, kde intenzivně působí na jejich uvolnění a ničí bakterie.
Kůži příjemně hydratuje a ideálně připravuje pro další ošetření. Voda je určena i k odstranění make-upu zejména v citlivých partiích očí a rtů. Nedráždí, nevysušuje a je optimálně snášena i přecitlivělou pokožkou.

Dávkování

Před každou aplikací krémů (ráno i večer) pleť nejprve ošetřit čistící emulzí a poté micelární vodou.

Příznaky

Akné, červené skvrny, šupení kůže - zvláště v T-zóně obličeje (brada, nos, čelo, obočí), okolí uší, oblasti hrudníku a zad.

Prevence

Proti mastné pleti provázené šupením kůže, ucpáváním pórů (tvorbou komedomů) a nadměrným mazotokem.

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Po aplikací je vhodné použít konopné krémy CutisHelp pro ošetření při akné a při seboroické dermatitidě. Komplexní péči je doporučeno doplnit olejovou přísadou do koupele BALNEA a tělovým balzámem z řady zdravotní kosmetiky CutisHelp. Uchovat v temnu při teplotě 5-25"C, chránit před slunečním světlem.

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, glycerin, olej ze semen technického konopí, glukonát zinku, glukonát mědi, allantoin, biotin, pyridoxin, kyselina listová, kyselina mléčná.
Údaje o firmě .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták