CutisHelp AKNÉ Konopná čistící emulze—100 ml

Přípravek pro jemné čištění problematické pleti při akné a seboroické dermatitidě (zvýšené produkci kožního mazu) zvláště v T-zóně.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8595218200288 | Zbozi: 18122178

Popis produktu

Přípravek pro jemné čištění problematické pleti při akné a seboroické dermatitidě (zvýšené produkci kožního mazu) zvláště v T-zóně.

Účinné látky

Kys. Linolenová
Kys. Gama linolénová
Zinek glukonát

Užití

CutisHelp AKNE Konopná čistící emulze slouží pro odstranění přebytku kožního mazu z pleti, odstranění make-upu; přípravek napomáhá k uvolnění ucpaných pórů a zamezuje tak jejich zanícení, připravuje pokožku k dalšímu ošetření.

Dávkování

Cca 1 ml (velikost hrášku) emulze rozetřít na vlhké pleti.

Příznaky

Akné, červené skvrny, šupení kůže - zvláště v T-zóně obličeje (brada, nos, čelo, obočí), okolí uší, oblasti hrudníku a zad.

Prevence

Proti mastné pleti provázené šupením kůže, ucpáváním pórů (tvorbou komedomů) a nadměrným mazotokem.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Njsou známy.

Fakta

Po aplikací je vhodné použít konopné krémy CutisHelp pro ošetření při akné a při seboroické dermatitidě; komplexní péči je doporučeno doplnit olejovou přísadou do koupele BALNEA a tělovým balzámem z řady zdravotní kosmetiky CutisHelp; uchovat při teplotě 5-25"C a chránit před slunečním světlem.

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen technického konopí, glycerin, zinek glukonát.
Údaje o firmě
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je na základě patentů jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták