Curaprox enzycal Zero—75 ml

CURAPROX enzycal ZERO je zubní pasta bez fluoridů, neobsahuje mátové oleje, je vhodná pro používání v průběhu homeopatické léčby. Je nepěnivá - bez obsahu SLS, RDA (abrazivita) 60. 1ks v balení (75ml).

Cena vč. DPH
144 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2995000 | Zbozi: 18106705

Popis produktu

CURAPROX enzycal ZERO je zubní pasta bez fluoridů, neobsahuje mátové oleje, je vhodná pro používání v průběhu homeopatické léčby. Je nepěnivá - bez obsahu SLS,
RDA (abrazivita) 60. 1ks v balení (75ml).

Užití

Laktoperoxidázový systém se třemi enzymy, které jsou obsaženy i ve slinách, zvyšuje antibakteriální, protiplísňové a antivirové účinky slin a podporuje jejich cirkulaci.
Při každém použití zubní pasty CURAPROX enzycal se tedy díky přítomnosti enzymů posiluje přirozený obranný systém v ústech. Zubní pasty CURAPROX enzycal jsou k dutině ústní velmi jemné a neobsahují žádná agresivní pěnidla - dokonce značně omezují tvorbu aft. Zubní pasta CURAPRO enzycal ZERO je díky nulovému obsahu fluoridů vhodná pro skutečné "profesionály" v čištění zubů nebo pro ty, kteří se chtějí fluoridům vyhnout.

Dávkování

Doporučené (zcela dostatečné) množství pasty, nanesené na zubní kartáček pro jedno čištění, odpovídá zhruba velikosti hrášku.

Fakta

Zubní pasta CURAPROX enzycal ZERO je, stejně jako ostatní produkty značky
CURAPROX, příjemná při použití a především účinná bez jakýchkoliv škodlivých vedlejších účinků.
Údaje o firmě
Curaden Czech, s.r.o. je zástupcem značek CURAPROX a CURASEPT pro český trh, na kterém zajišťuje prodej produktů a podporu značky. Základní filosofií společnosti je fakt, že čisté zuby se nekazí.

Příbalový léták