Condurango—750 ml

Condurango je sladové víno na podporu správného trávení. Obsahuje extrakt z kůry popínavé tropické liány Marsdenia Condurango, která má pozitivní vliv při problémech s trávením, žaludeční slabosti nebo při nechutenství. Obsah alkoholu do 15%.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594021370041 | Zbozi: 18118110

Popis produktu

Condurango je sladové víno na podporu správného trávení. Obsahuje extrakt z kůry popínavé tropické liány Marsdenia Condurango, která má pozitivní vliv při problémech s trávením, žaludeční slabosti nebo při nechutenství. Obsah alkoholu do 15%.

Účinné látky

Marsdenia Condurango

Užití

Condurango je sladové víno na podporu správného trávení. Obsahuje extrakt z kůry popínavé tropické liány Marsdenia Condurango.
Marsdenia Condurango je popínavá liána, která roste v horských džunglích a mlžných pralesích v nadmořské výšce kolem 3000 metrů, zejména na svazích And v Peru,
Ekvádoru a Kolumbii. Od dávných dob se používá na žaludeční a zažívací obtíže, snižuje nevolnost, zvyšuje chuť k jídlu, zvyšuje vylučování žluči a snižuje nadýmání.
Obsah alkoholu do 15%.

Dávkování

1- 4x denně po 50 ml. Maximální denní dávka je 200 ml.
Ukládejte mimo dosah dětí!
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
Případný sediment není na závadu.
Výrobek není určen pro děti či těhotné a kojící ženy.

Složení

Sladové víno, cukr, condurangový extrakt (8%), barvivo: karamel, konzervant: oxid siřičitý. Obsahuje min. 12% obj.alkoholu.
Energetická hodnota 100ml (104,5g) Conduranga: 254 kJ (61 kcal). Obsah živin ve 100ml: bílkoviny <0.3 g/100ml, sacharidy 10,5 g/100ml, tuky <0,10 g/100ml.
Údaje o firmě
Herbadent s.r.o. je česká firma s pozoruhodnou tradicí, založená v roce 1897 bratry
Svatkovými pod názvem První kvasírmy a sklepy maltonových vím Praha Smíchov.
Známá je dnes hlavně jako výrobce bylinných dentálních produktů. Od padesátých let minulého století se zde pod značkou Herbadent© vyrábí dentální bylinné přípravky ze směsi 7 léčivých bylin, které jsou vhodné proti parodontóze, zánětům a krvácení dásní.
Mezi stomatology je dobře známý a oblíbený léčivý přípravek Herbadent masážní roztok — roztok na dásně, který je k dostání pouze v lékárnách. Firma Herbadent s.r.o. je držitelem certifikátů ISO 9001 a GMP (Správná výrobní praxe). Kromě dentálních přípravků tato firma vyrábí léčebné bylinné koupele Herbaspa© pro pohybové lázeňství i domácí koupele a pokračuje ve výrobě tradičních medicinálních bylinných vín
Herbavinum© pro zlepšení krvetvorby a žaludeční činnosti. Od roku 2008 je firma
Herbadent hlavním partnerem Nadačního fondu ČRo - Projektu Světluška, která pomáhá zlepšit život nevidomých.

Příbalový léták