Coldisept nanoSilver orální sprej —20ml

Zdravotnický prostředek

Coldisept nanoSilver orální sprej se používá pro podporu léčby zánětu v krku způsobeného bakteriální nebo plísňovou infekcí. Nanočástice stříbra omezují růst bakterií. Obsahuje extrakt z irského mechu.

Cena vč. DPH
289 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4585882 | Zbozi: 18147899

Popis produktu

Coldisept nanoSilver orální sprej se používá pro podporu léčby zánětu v krku způsobeného bakteriální nebo plísňovou infekcí. Nanočástice stříbra omezují růst bakterií. Obsahuje extrakt z irského mechu.

Užití

Coldisept nanoSilver orální sprej vytváří ochrannou bariéru na sliznici a tím ji chrání proti fyzikálním, chemickým a biologickým faktorům. Pomáhá potlačit nepříjemné pocity v krku zvlhčením vysušené sliznice a tím výrazně tlumí příznaky zánětu jako bolest a pálení.
Přípravek vytváří gelovou vrstvu, která chrání sliznici v ústech a krku před bakteriemi a viry.
Vodný roztok minerálních solí čistí hrdlo, snižuje otok sliznice v krku a nosu a podporuje regeneraci podrážděných sliznic. Sprej obsahuje stříbrné nanočástice, které omezují růst bakterií. Silice máty peprné pomáhá čistit nosní dutinu, tlumí kašel a zlepšuje dýchání.
Vhodný od 6 let. Zdravotnický prostředek.

Dávkování

Používejte 3-4 x denně podle individuální potřeby.
Před prvním použitím stiskněte několikrát dávkovač.
Vložte aplikátor co nejhlouběji do úst a nasměrujte jej do krku.
Aplikujte 3-4 dávky (stisky aplikátoru).

Příznaky

Podporuje léčbu: - zánětu sliznic v ústech a krku; - zánětu mandlí; - stavu po odstranění mandlí.

Kontraindikace

Nepoužívejte při alergii na kovové stříbro nebo jakoukoliv složku přípravku. Těhotné ženy a děti do 6 let mohou přípravek používat pouze pod lékařským dohledem.

Složení

Čištěná voda, nanokoloid stříbra, extrakt z irského mechu (puchratka kadeřavá), sorbitol, glycerin, minerální soli (dihydrogenfosforečnan draselný, chlorid draselný, chlorid sodný, hexahydrát chloridu vápenatého, hexahydrát chloridu hořečnatého), silice máty peprné, benzoan sodný, kyselina citronová.
Údaje o firmě www.alpenpharma.cz

Příbalový léták