Clotrimazole Recordati—krém 20g

Humánní léčivý přípravek

Přípravek je určen k léčení kožních infekcí způsobených plísněmi, kvasinkami a některými houbami, zánětu sliznice žaludu či ženských pohlavních orgánů. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
61 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3694024 | Zbozi: 18138587

Popis produktu

Přípravek je určen k léčení kožních infekcí způsobených plísněmi, kvasinkami a některými houbami, zánětu sliznice žaludu či ženských pohlavních orgánů. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Clotrimazolum

Užití

Přípravek je určen k léčení kožních infekcí způsobených plísněmi, kvasinkami a některými podmíněně patogenními houbami, k léčení meziprstových plísňových onemocnění, zánětu ženských pohlavních orgánů, zánětu sliznice žaludu.

Dávkování

Přípravek se v tenké vrstvě nanáší 2-3x denně na postižená místa. Po odeznění příznaků se pokračuje v léčbě ještě alespoň 2 týdny.

Příznaky

Mykóza zevních rodidel ženy a žaludu u mužů.

Kontraindikace

Nepoužívat při přecitlivělosti na některou ze složek přípravku.

Vedlejší příznaky

Přípravek je obvykle dobře snášen.

Fakta

Herabacos Recordati s.r.o. dříve jako Herbacos-bofarma (dále jen HBF) vstoupila na farmaceutický trh v roce 1998 registrovanými farmaceutickými surovinami, tzv. galeniky, v pořadí jako šestý výrobce. HBF je součástí neformální podnikatelské skupiny vytvořené okolo mateřské společnosti Bochemie Bohumín, s názvem Bochemie Group. Pod obchodním jménem Herbacos-bofarma s.r.o. vystupuje od roku 1999, kdy se sloučila s další členskou firmou Bochemie Group - Bofarma s.r.o., Brno. V roce 2001 se společnost stala jedničkou na tomto trhu s více než 50% podílem. V roce 2010 byla společnost prodána společnosti Recordati a změnil se název na Herbacos Recordati s.r.o.
Údaje o firmě
Wwww.recordati.cz

Příbalový léták