Clotrimazol AL 10mg/ml Kožní sprej—roztok 30 ml

Humánní léčivý přípravek

Clotrimazol AL spray 1% je širokospektré antimykotikum (přípravek určený k léčbě mykotických/plísňových či kvasinkových/ infekcí) u dospělých. Na doporučení lékaře lze přípravek použít i u dětí od 2 let. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 4024773015913 | Zbozi: 18100475

Popis produktu

Clotrimazol AL spray 1% je širokospektré antimykotikum (přípravek určený k léčbě mykotických/plísňových či kvasinkových/ infekcí) u dospělých. Na doporučení lékaře ze přípravek použít i u dětí od 2 let. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Clotrimazolum

Užití

Clotrimazol AL spray 1% se používá k léčbě kožních a slizničních infekcí, které jsou způsobeny kvasinkami, plísněmi a některými bakteriemi.
Jedná se o: - plísňové onemocnění (dermatomykózy), vyskytující se nejčastěji v místech snadné zapářky (v kožních záhybech): mezi prsty u nohou (tinea pedis), v oblasti třísel (tinea inguinalis), na trupu (tinea corporis), na rukou (tinea manuum). Projevují se zčervenáním, svěděním, někdy i olupováním kůže, případně může dojít i k bolestivým prasklinám kůže. - pityriasis versicolor — projevuje se obvykle na hrudníku nebo na zádech jako olupující se, nesvědivé skvrny. - erythrasma - projevuje se jako hnědočervené, mírně Ššupinaté, ostře ohraničené, nesvědivé skvrny až plochy v oblastech zapářky nebo mezi prsty.

Příbalový léták