Cicaderma—mast 30 g

Humánní léčivý přípravek

CICADERMA je tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný při podráždění kůže, povrchových poraněních malého rozsahu (malé řezné rány, trhliny, praskliny, odřeniny), drobných popáleninách, solárním erytému, a při poštípání hmyzem. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
186 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3352713023102 | Zbozi: 18100899

Popis produktu

CICADERMA je tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný při podráždění kůže, povrchových poraněních malého rozsahu (malé řezné rány, trhliny, praskliny, odřeniny), drobných popáleninách, solárním erytému, a při poštípání hmyzem. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Kožní podání. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výhradně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

Dávkování

Po vyčištění poranění se nanese mast 1-2x denně na postižené místo. Podle rozsahu poranění kůže je možné postižené místo překrýt obvazem nebo náplastí s polštářkem.

Kontraindikace

Nepoužívejte přípravek CICADERMA jestliže jste alergický(á) na rostlinný vaselinový extrakt pro CICADERMA, jehož součástí je měsíček lékařský, třezalka tečkovaná, řebříček obecný, bílá vazelína; a dále na rojovník bahenní (matečnou tinkturu), koniklec obecný (matečnou tinkturu), nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.
Není určeno dětem do 3 let.

Vedlejší příznaky

Mohou se vyskytnout kožní reakce.

Složení

Léčivými látkami ve 100 g masti jsou:
Extractum herbarum vaselinum pro CICADERMA ... 97,0 g
Ledum palustre — tinctura basica a.u.h. ... 1,5 g
Pulsatilla vulgaris — tinctura basica a.u.h. ... 1,5 g
K výrobě extraktu použito:
Calendulae herba recens ... 20,0 g
Hyperici herba recens ... 10,0 g
Millefolii herba recens ... 10,0 g
Vaselinum album ... 100,0 g
Pomocnými látkami jsou: bílá vazelína (součást extraktu), ethanol (součást tinktur).
Údaje o firmě
Společnost BOIRON je největším světovým výrobcem homeopatických léčivých přípravků. Je důležitým centrem výzkumu a vývoje a podporuje rozvoj homeopatie jako součásti moderní medicíny. Vedle homeopatických léčiv, které tvoří převážnou část její nabídky, vyrábí také tradiční rostlinné léčivé přípravky, doplňky stravy nebo kosmetické přípravky. Hlavní sídlo společnosti a dvě největší výrobní místa jsou ve Francii, v okolí
Lyonu. Mezinárodní rozvoj společnosti zajišťuje 18 oblastních poboček. Přípravky společnosti BOIRON jsou k dispozici v 80 zemích světa. Více informací na
Wwww.boiron.cz.

Příbalový léták