Chilliburner podpora hubnutí —45 tablet + 15 zdarma

Chilliburner je unikátní přírodní přípravek z pálivých papriček podporující hubnutí, vyrobený patentovanou technologií lisováním do mikrokapslí, které chrání trávicí trakt a ústní dutinu od podráždění.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2752757 | Zbozi: 18109797

Popis produktu

Chilliburner je unikátní přírodní přípravek z pálivých papriček podporující hubnutí, vyrobený patentovanou technologií lisováním do mikrokapslí, které chrání trávicí trakt a ústní dutinu od podráždění.

Účinné látky

Kapsaicin
Zelený čaj
Inulin

Užití

Chilliburner - podpora hubnutí je unikátní přípravek z pálivých papriček podporujících hubnutí, zpracovaný patentovanou technologií do mikrokapslí, které chrání trávicí trakt a ústní dutinu od podráždění.

Dávkování

1 tableta denně, nejlépe před snídaní. Pro zvýšení účinku můžeme přidat ještě jednu tabletu před obědem.

Příznaky

Podpora hubnutí.

Kontraindikace

Nedoporučuje se užívat během těhotenství, během kojení, při žaludečních a dvanáctníkových vředů, hemoroidech, u léčby zaměřené na ředění krve, při ulcerózní kolitidě, po čerstvých operacích trávicího traktu, při tuberkulóze a během probíhající chemoterapie.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Při užívání jiných léků doporučujeme mezi užitím léku a Chilliburnerem dodržet aspoň 30 minutový odstup.

Složení

účinné látky: Frutafit TM 138,5 mg (inulín 90%, fruktóza, glukóza, sacharóza), Capsimax
TM 50 mg (extrakt Capsicum annum L /paprika roční/, sacharóza), extrakt ze zeleného čaje 10 mg, přídavné látky: mikrokrystalická celulóza 100mg, rostlinný stearan hořečnatý 1,5mg (protispékavé látky).
Údaje o firmě
Společnost Good Nature, s.r.o. byla založená v roce 2002. Zabývá sa prodejem čistě přírodních potravinových doplňků (především z oblasti fytoterapie), akupunkturních a masérských pomůcek a hypoalergenní kosmetiky. Vizí společnosti je zaujmout přední místo v prodeji fytoterapeutických produktů na trhu a přinášet na trh to nejkvalitnější, co příroda v různých koutech světa vytvořila pro udržení našeho zdraví. www.goodnature.sk

Příbalový léták