Červený jetel Plus Soja—30 tobolek

Doplněk stravy určený ženám v období klimakteria. Izoflavony z červeného jetele a sójových bobů. Bez vedlejších účinků.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 9002969260014 | Zbozi: 18112340

Popis produktu

Doplněk stravy určený ženám v období klimakteria. Izoflavony z červeného jetele a sójových bobů. Bez vedlejších účinků.

Užití

Klimakterium — menopauza.
Pohodlné prožití menopauzy - červený jetel.
Určený ženám s alergií na včelí produkty, které nemohou užívat preparáty řady Sarapis.
Ochrana buněk před oxidativním stresem - vitamin E.
Bez vedlejších účinků i při dlouhodobějším užívání.

Dávkování

Pro dospělé a děti od 12-ti let věku 1 kapsli 1x za den. Kapsli dostatečně zapít tekutinou.

Příznaky

První příznaky se začínají objevovat většinou 6 až 7 let před poslední menstruací, která přichází v průměru mezi 49. a 51. rokem života ženy. Tyto potíže mohou dále přetrvávat i několik let. Zpočátku se období klimakteria projevuje mírnými výkyvy v délce menstruačního cyklu a změnami intenzity menstruačního krvácení. K tomu se brzy přidávají nepříjemné vnější příznaky — návaly horka a potu, bušení srdce, kolísání krevního tlaku, nervozita, změny nálad (spíše směrem k depresivitě a úzkosti), podrážděnost, poruchy spánku, občasné závratě, brnění v končetinách a mohou se vyskytnout i bolesti na hrudi.

Prevence

Zdravá životospráva, pestrá strava bohatá na vitaminy a stopové prvky, konzumace pokrmů ze sóji aj. Důležitá je přiměřená tělesná aktivita.

Kontraindikace

Přípravek není určen pro děti.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy vedlejší účinky.

Fakta

Červený jetel a soja se řadí k nejbohatším zdrojům rostlinných estrogenů. Obsahují obzvláště cenné látky, takzvané izoflavony, které představují smysluplné doplnění výživy nejen pro ženy ve středním věku. Tyto pozitivní vlastnosti jsou nadále podporovány ještě souhrnem přírodních vitamínů E.

Poznámka

Složení

jetele), 25mg extraktu ze sojových bobů 40% (odpovídá 7,5g sojových bobů), tyto dva extrakty obsahují celkem 30 mg izoflavonů, 9 mg přírodního vitaminu E —
DL-alfa-tokoferyl-acetát (83% RHP).
Údaje o firmě
VEGALL Pharma s.r.o. je česká společnost s dlouholetou tradicí. Distributor doplňků stravy na bázi včelích produktů určených zejména ženám v období přechodu. Na trh dodává také preparáty pro muže v období andropauzy a také přípravky k úpravě cholesterolu a při kloubních potížích.

Příbalový léták