Centrum Pro ženy Vánoční balení—60 tablet

Doplněk stravy se speciálně vyváženým složením pro podporu výživy ženy. Nabízí kompletní řadu vitaminů, minerálů a navíc nezbytné stopové prvky, které ženy potřebují. Nové vylepšené složení se zvýšenou hladinou vitaminu D. Bez lepku. Bez cukrů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3230985 | Zbozi: 18111540

Popis produktu

Doplněk stravy se speciálně vyváženým složením pro podporu výživy ženy. Nabízí kompletní řadu vitaminů, minerálů a navíc nezbytné stopové prvky, které ženy potřebují.
Nové vylepšené složení se zvýšenou hladinou vitaminu D. Bez lepku. Bez cukrů.

Užití

Aktivní život nám nabízí mnoho možností, a proto je tak důležité zůstat zdravá. Složení multivitaminu Centrum pro ženy podporuje více oblastí zdraví a má speciálně vyvážené složení na podporu výživy ženy. Je vytvořen tak, aby vyhověl jedinečným nutričním potřebám dnešní ženy. Má vysoký obsah vápníku, železa a folátu. Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí, železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a k normálnímu energetickému metabolismu a folát je důležitý pro ženy v reprodukčním věku, jelikož přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normální krvetvorbě a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitaminy skupiny B, železo, mangan, hořčík a fosfor přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Zelezo přispívá v těle k normálnímu přenosu kyslíku a měď přispívá k normálnímu přenosu železa v těle.
Vitaminy B2, B6, B12, kyselina pantotenová a kyselina listová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dostatečný příjem vitaminů A, C a D, folátu, selenu, mědi a zinku přispívá k normální funkci imunitního systému. Obsahuje také biotin a zinek, které přispívají k udržení normálního stavu vlasů a pokožky, a také selen, který přispívá k udržení normálního stavu nehtů. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže. Speciální složení Centrum pro ženy obsahuje vápník a vitaminy D a K, které jsou potřebné pro udržení normálního stavu kostí. Obsahuje též jód, který přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a také k její normální činnosti.

Dávkování

1 tableta 1x denně.

Kontraindikace

Těhotné ženy se musí před používáním přípravku Centrum poradit se svým lékařem nebo lékárníkem, neboť tento přípravek obsahuje vitamin A.

Fakta

Různorodá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité.
Tento doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Složení

Hydrogenfosforečnan © vápenatý, © uhličitan © vápenatý, oxid | hořečnatý, © plnidla: mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa, polydextrosa; vitamin C (kyselina
L-askorbová), protispékavé látky: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, oxid křemičitý, talek; fumaran železnatý, vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetát), nikotinamid,
D-pantothenan vápenatý, oxid zinečnatý, síran manganatý, emulgátor: hořečnaté soli mastných kyselin; vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamin B2 (riboflavin), želatina, vitamin B1 (thiamin-mononitrát), betakaroten, rostlinný olej (kokosový a palmojádrový), síran © měďnatý, © vitamin ©A — (retinyl-acetát) kyselina © listová © (kyselina pteroylmonoglutamová), chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, selenan sodný, biotin (D-biotin), antioxidant: butylhydroxytoluen; vitamin K (fylochinon), vitamin D (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin), barviva: oxid titaničitý, košenila, brilantní modř FCF.

Příbalový léták