Centrum AZ s Multi-Efektem

Doplněk stravy pro dospělé. Zdokonalené složení pro každodenní celkové zdraví a pohodu. Nabízí kompletní řadu vitaminů, důležitých minerálů a navíc nezbytné stopové prvky. Kompletní od A až po Železo. Bez lepku. Bez cukrů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 9120036090262 | Zbozi: 18104047

Popis produktu

Doplněk stravy pro dospělé. Zdokonalené složení pro každodenní celkové zdraví a pohodu. Nabízí kompletní řadu vitaminů, důležitých minerálů a navíc nezbytné stopové prvky. Kompletní od A až po Železo. Bez lepku. Bez cukrů.

Účinné látky

Vitaminy
Minerální látky

Užití

Aktivní život nám nabízí mnoho možností, a proto je tak důležité zůstat zdravý. Složení multivitaminů Centrum je vylepšeno pro optimální každodenní péči o Vaše zdraví.
Vitaminy skupiny B, mangan, hořčík a fosfor přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Zelezo přispívá v těle k normálnímu přenosu kyslíku a měď přispívá k normálnímu přenosu železa v těle. Vitaminy B2, B6, B12, kyselina pantotenová a kyselina listová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dostatečný příjem vitaminů
A, C a D, selenu, mědi a zinku přispívá k normální funkci imunitního systému. Centrum obsahuje vitamin A, zinek, niacin a biotin v kombinaci, která přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Vitamin C zároveň přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže. Komplex antioxidantů obsažených v multivitaminu Centrum pomáhá bojovat proti zátěži související se změnami životního prostředí. Vitaminy C a E, selen a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Speciální složení multivitaminu Centrum obsahuje vápník a vitaminy D a K, které jsou potřebné pro udržení normálního stavu kostí. Obsahuje též jód, který přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a také k její normální činnosti.
Různorodá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité. Tento doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy.

Dávkování

Doporučená denní dávka pro dospělé je 1 tableta denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Kontraindikace

Těhotné ženy se musí před používáním přípravku Centrum poradit se svým lékařem nebo lékárníkem, neboť tento přípravek obsahuje vitamín A.

Vedlejší příznaky

Nejsou popsány.

Složení

hydroxypropylmethylcelulosa, polydextrosa; vitamin C (kyselina L-askorbová), chlorid draselný, © stabilizátor: © polyvinylpolypyrolidon; © vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetát), nikotinamid, fumaran železnatý, D-pantothenan vápenatý, oxid zinečnatý, síran manganatý, emulgátor: hořečnaté soli mastných kyselin; protispékavé látky: oxid křemičitý, | talek; © želatina, © vitamin © B6 | (pyridoxin-hydrochlorid), © vitamin © Bí (thiamin-mononitrát), vitamin B2 (riboflavin), betakaroten, síran měďnatý, rostlinný olej (kokosový a palmojádrový); vitamin A. (retinyl-acetát), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, selenan sodný, biotin (D-biotin), antioxidant: butylhydroxytoluen; vitamin K (fylochinon), vitamin D (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin), barviva: oxid titaničitý, indigotin.

Příbalový léták