Centrum pro Ženy—30 tablet

Doplněk stravy se speciálně vyváženým složením pro podporu výživy ženy. Nabízí kompletní řadu vitaminů, minerálů a navíc nezbytné stopové prvky, které ženy potřebují. Nové vylepšené složení se zvýšenou hladinou vitaminu D. Bez lepku. Bez cukrů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3016434 | Zbozi: 18106749

Popis produktu

Doplněk stravy se speciálně vyváženým složením pro podporu výživy ženy. Nabízí kompletní řadu vitaminů, minerálů a navíc nezbytné stopové prvky, které ženy potřebují.
Nové vylepšené složení se zvýšenou hladinou vitaminu D. Bez lepku. Bez cukrů.

Užití

Aktivní život nám nabízí mnoho možností, a proto je tak důležité zůstat zdravá. Složení multivitaminu Centrum pro ženy podporuje více oblastí zdraví a má speciálně vyvážené složení na podporu výživy ženy. Je vytvořen tak, aby vyhověl jedinečným nutričním potřebám dnešní ženy. Má vysoký obsah vápníku, železa a folátu. Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí, železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a k normálnímu energetickému metabolismu a folát je důležitý pro ženy v reprodukčním věku, jelikož přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normální krvetvorbě a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitaminy skupiny B, železo, mangan, hořčík a fosfor přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Zelezo přispívá v těle k normálnímu přenosu kyslíku a měď přispívá k normálnímu přenosu železa v těle.
Vitaminy B2, B6, B12, kyselina pantotenová a kyselina listová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dostatečný příjem vitaminů A, C a D, folátu, selenu, mědi a zinku přispívá k normální funkci imunitního systému. Obsahuje také biotin a zinek, které přispívají k udržení normálního stavu vlasů a pokožky, a také selen, který přispívá k udržení normálního stavu nehtů. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže. Speciální složení Centrum pro ženy obsahuje vápník a vitaminy D a K, které jsou potřebné pro udržení normálního stavu kostí. Obsahuje též jód, který přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a také k její normální činnosti.
Různorodá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité. Tento doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy.

Dávkování

Doporučená denní dávka pro dospělé je 1 tableta denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Kontraindikace

Těhotné ženy se musí před používáním přípravku Centrum poradit se svým lékařem nebo lékárníkem, neboť tento přípravek obsahuje vitamin A.

Složení

mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa, polydextrosa; vitamin C (kyselina
L-askorbová), protispékavé látky: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, oxid křemičitý, talek; fumaran železnatý, vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetát), nikotinamid,
D-pantothenan vápenatý, oxid zinečnatý, síran manganatý, emulgátor: hořečnaté soli mastných kyselin; vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamin B2 (riboflavin), želatina, vitamin B1 (thiamin-mononitrát), betakaroten, rostlinný olej (kokosový a palmojádrový), síran © měďnatý, © vitamin ©A — (retinyl-acetát) — kyselina © listová © (kyselina pteroylmonoglutamová), chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, selenan sodný, biotin (D-biotin), antioxidant: butylhydroxytoluen; vitamin K (fylochinon), vitamin D (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin), barviva: oxid titaničitý, košenila, brilantní modř FCF.

Příbalový léták