Camilia—perorální roztok 10x 1 ml

Humánní léčivý přípravek

CAMILIA je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii ke zmírnění potíží spojených s růstem zubů u kojenců a batolat, jako jsou např. bolesti při prořezávání zubů, podrážděnost, červené tváře a průjem. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
199 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3571719 | Zbozi: 18124814

Popis produktu

CAMILIA je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii ke zmímění potíží spojených s růstem zubů u kojenců a batolat, jako jsou např. bolesti při prořezávání zubů, podrážděnost, červené tváře a průjem. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Perorální podání. Tento roztok je určený pouze k vnitřnímu užití.
Neaplikujte roztok do očí ani do uší. Nepodávejte injekčně.

Dávkování

Jednu dávku podejte do úst dítěte 3-6x během 24 hodin po dobu 3 až 8 dnů, nebo podle doporučení lékaře.

Příznaky

Pokud příznaky po 3 dnech léčby přetrvávají, obraťte se na lékaře, aby se potvrdilo, že se jedná o potíže spojené s růstem zubů. Bez porady s lékařem nepodávejte přípravek ditěti déle než 8 dní.

Kontraindikace

Nepodávejte přípravek CAMILIA svému dítěti jestliže je alergické na léčivé látky tohoto přípravku.

Vedlejší příznaky

Zádné nežádoucí účinky se neočekávají.

Složení

Léčivými látkami v jedné dávce (1 ml) jsou:
Chamomilla vulgaris 9 CH ... 333,3 mg
Phytolacca decandra 5 CH ... 333,3 mg
Rheum 5 CH ... 333,3 mg
Pomocnou látkou je čištěná voda.
Údaje o firmě
Společnost BOIRON je největším světovým výrobcem homeopatických léčivých přípravků. Je důležitým centrem výzkumu a vývoje a podporuje rozvoj homeopatie jako součásti moderní medicíny. Vedle homeopatických léčiv, které tvoří převážnou část její nabídky, vyrábí také tradiční rostlinné léčivé přípravky, doplňky stravy nebo kosmetické přípravky. Hlavní sídlo společnosti a dvě největší výrobní místa jsou ve Francii, v okolí
Lyonu. Mezinárodní rozvoj společnosti zajišťuje 18 oblastních poboček. Přípravky společnosti BOIRON jsou k dispozici v 80 zemích světa. Více informací na
Wwww.boiron.cz.

Příbalový léták