Boiron Gastrocynésine—60 tablet

Humánní léčivý přípravek

GASTROCYNÉSINE je homeopatický léčivý přípravek bez schválených léčebných indikací. Používejte ho podle rady odborníka na homeopatii. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
148 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2678812 | Zbozi: 18100920

Popis produktu

GASTROCYNÉSINE je homeopatický léčivý přípravek bez „schválených léčebných indikací. Používejte ho podle rady odborníka na homeopatii. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Orální podání.

Dávkování

Doporučené dávkování přípravku je:
Dospělí, dospívající a děti: 1-2 tablety nechat rozpustit v ústech 15 minut před jídlem. V případě potřeby zopakovat i po jídle.

Kontraindikace

Neužívejte přípravek GASTROCYNESINE jestliže jste alergický(á) na léčivé látky nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.

Vedlejší příznaky

Neočekávají se žádné nežádoucí účinky.

Složení

Léčivými látkami v jedné sublingvální tabletě jsou:
Resina piceae (Abies nigra) 4 CH ... 75 mg
Carbo vegetabilis 4 CH ... 75 mg
Strychnos nux-vomica (Nux vomica) 4 CH ... 75 mg
Robinia pseudo-acacia 4 CH ... 75 mg
Pomocnými látkami jsou: sacharóza, monohydrát laktózy, magnesium-stearát.
Údaje o firmě
Společnost BOIRON je největším světovým výrobcem homeopatických léčivých přípravků. Je důležitým centrem výzkumu a vývoje a podporuje rozvoj homeopatie jako součásti moderní medicíny. Vedle homeopatických léčiv, která tvoří převážnou část její nabídky, vyrábí také tradiční rostlinné léčivé přípravky, doplňky stravy nebo kosmetické přípravky. Hlavní sídlo společnosti a dvě největší výrobní místa jsou ve Francii, v okolí
Lyonu. Mezinárodní rozvoj společnosti zajišťuje 18 oblastních poboček. Přípravky společnosti BOIRON jsou k dispozici v 80 zemích světa. Více informací na
Wwww.boiron.cz.

Příbalový léták