Bode Sterillium—100 ml

Klasický přípravek na dezinfekci rukou, především pro suchou pokožku. Široké spektrum účinnosti proti obaleným virům. Chirurgická dezinfekce rukou za 1,5 minuty. Pro operační sály a nemocniční oddělení.

Cena vč. DPH
107 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4031678027200 | Zbozi: 18113900

Popis produktu

Klasický přípravek na dezinfekci rukou, především pro suchou pokožku. Siroké spektrum účinnosti proti obaleným virům. Chirurgická dezinfekce rukou za 1,5 minuty. Pro operační sály a nemocniční oddělení.

Účinné látky

Propan-2-ol
Propan-1-ol
Mecetroniumetilsulfate

Užití

Hygienická a chirurgická dezinfekce rukou. Široké spektrum účinnosti, velice dobré reziduální a persistentní účinky, redukuje transientní flóru o více než 99,99% za 30 sekund, chirurgická dezinfekce rukou za 1,5 minuty. Výjimečně dobrá snášenlivost s pokožkou i při dlouhodobém používání, vynikající ochrana pokožky. Velkou výhodou při používání přípravku Sterillium je, že dezinfekce může být prováděna kdekoliv bez ohledu na dostupnost vody a umývadla.

Dávkování

Sterilliumé se nezředěné vtírá do suchých rukou; je důležité zaručit, že ruce zůstanou vlhké po celou předepsanou dobu působení. Aby se předešlo nedostatkům při dezinfekci rukou, mělo by být vetřeno do všech částí rukou, zejména na konečky prstů a palce.
Přípravek by měl být aplikován pomocí snadno ovladatelných dávkovačů, ideálně vybavených loketní pákou. Pro tyto dávkovače BODE nabízí lahve pro jedno použití k dodržení nejvyšších hygienických standardů.

Prevence

Mikrobiologická účinnost: baktericidní, fungicidní, tuberkulocidní, mykobaktericidní, virucidní na obalené viry (vč. HBV, HIV, HCV), SARS, účinný proti adeno, papova a rota viru.

Kontraindikace

Sterillium není vhodné k dezinfekci sliznic a není vhodné jej používat v těsné blízkosti očí.

Složení

100 g roztoku obsahuje:
Učinné látky: Propan-2-ol 45 g, propan-1-ol 30 g, mecetroniumetilsulfate (INN) 0,2 g.
Pomocné látky: Purifikovaná voda, tetradecan-1-ol, glycerol 85 %, parfémové přísady, barvící složka patentblue V 80%.

Příbalový léták