Bioderma Sébium Peelingový gel

Peelingový gel vhodný pro zklidňující a peelingové čištění. Hloubkově čistí póry a zklidňuje pokožku. Vyhlazuje texturu pokožky. Nezpůsobuje tvorbu komedonů. Vhodný na tvář i tělo.

Cena vč. DPH
399 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3401574131423 | Zbozi: 18106690

Popis produktu

Peelingový gel vhodný pro zklidňující a peelingové čištění. Hloubkově čistí póry a zklidňuje pokožku. Vyhlazuje texturu pokožky. Nezpůsobuje tvorbu komedonů. Vhodný na tvář i tělo.

Užití

Pěnivý čistící purifikační gel s olupujícím účinkem určený pro mastnou kůži a kůži s akné (kůže dospívajících, mastná kůže, mastná a problémová kůže).

Dávkování

Aplikovat 2-3 krát týdně střídavě s přípravky Sébium moussant nebo Sébium H20.
Krouživými pohyby rozpěnit, opláchnout a lehce osušit kůži. Přípravek může být používán současně s dermatologickou léčbou akné.

Fakta

"Gel určený k tzv. "slupující" kůře s dvojím účinkem: mechanickým a chemickým. Gel odstraňuje z povrchu pokožky mrtvé buňky, nadbytek kožního mazu a nečistoty, zužuje kožní póry a zjasňuje odstín kůže. Reguluje rohovatění kůže, napomáhá její buněčné obnově, vyhlazuje a zjemňuje kůži a odstraňuje bakterie. Optimalizuje kožní pH, jemně a dokonale čistí kůži bez podráždění. Nevysušuje a nenarušuje rovnováhu kůže.
Neobsahuje konzervační látky - parabeny.
Akné je onemocnění, jehož příčiny (nadměrná tvorba mazu, nadměrné rohovatění, infekce a zánět) byly důkladně zkoumány. To umožnilo velký pokrok v léčbě akné a navržení účinných kosmetických a hygienických přípravků proti akné a pro mastnou kůži. Program
Sébium zahrnuje přípravky určené pro současnou nebo následnou dermatologickou péči o kůži s akné nebo pro ošetřování mastné kůže, která bývá tímto onemocněním často postižena. V případě akné a mastné kůže s tendencí k akné je významnou součástí léčebného postupu také přiměřená sluneční ochrana. Pro ošetření v období sluneční sezóny byl vyvinut speciální kombinovaný přípravek Photoderm AKN. Obsahuje látky regulující rohovatění kůže, které působí proti tvorbě akné a současně poskytuje optimální sluneční ochranu (SPF 20) u osob s akné. Umožňuje, aby se uplatnil příznivý efekt slunce, ale zabránilo se jeho nadměrnému působení vedoucímu k pozdějšímu zhoršení akné.

Poznámka

Klinické testy provedené v nemocniční praxi na citlivé nebo nemocné kůži, podporují volbu přípravků Bioderma.
Výsledky alergologických testů s účinnými látkami, konzervačními látkami, parfémy a s konečnými výrobky, provedené u pacientů s ekzémem, jsou předpokladem pro používání bez vysazení a umožňují dodržení ošetření.
Ať už koncepční (patent Nodé - nedetergence), galenická (patent Hydrabis - třífázová emulze s tekutými krystaly) nebo technologická (patent - metoda in vitro k určení fotoprotekčních koeficientů), jsou důkazem technologického pokroku.
Programy pro hygienu a pro ošetřování komplexně zajišťují potřeby pacienta.
Tuby, lahvičky a recyklované obaly, vyznačení expirační doby a přijatelné ceny výrobků, respektují přírodu i spotřebitele. Důraz je kladen především na obsah nežli na obal.
Dermatologická kvalita za dostupnou cenu.
Údaje o firmě http://bioderma.cz/bioderma-sebium-mastna-pokozka/bioderma-sebium-gommant-peelingovy-

Příbalový léták