Beauty Bust Balance—120 tobolek

Přípravek Beauty Bust Balance obsahuje vyváženou kombinaci směsi bylin k posílení a přirozené pevnosti poprsí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2495886 | Zbozi: 18115876

Popis produktu

Přípravek Beauty Bust Balance obsahuje vyváženou kombinaci směsi bylin k posílení a přirozené pevnosti poprsí.

Účinné látky

Bylinné extrakty

Užití

Beauty Bust Balance je určen k posílení hormonální rovnováhy žen nejen v období plodnosti, ale i v období klimakteria. Pro lepší vstřebatelnost a vyšší účinek bylo použito extraktů z bylin.

Dávkování

2 x denně 2 kapsle. Kapsle se zapíjejí vodou v době jídla. Doporučeno užívat dlouhodobě.

Kontraindikace

Není známa

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Doporučeno užívat dlouhodobě.

Složení

Extrakty z bylin.
Údaje o firmě
Firma UNIOS Pharma s.r.o. je výrobce a dovozce vitamínů a doplňků stravy z Kanady a
USA. Již 10 let působí na českém trhu a je zárukou kvality a příznivých cen. Firma
UNIOS Pharma se vyznačuje širokou nabídkou vitamínů a doplňků stravy, které koupíte v lékámách a obchodech se zdravou výživou po celé ČR. Společnost UNIOS Pharma s.r.o. byla založena v roce 1993. Ve svých začátcích se specializovala pouze na dovoz vitamínových přípravků od kanadské firmy TROPHIC. V dalším období byla činnost rozšířena o dovoz kanadské kosmetiky a gelů pro ultrazvuková zdravotnická pracoviště.
Další vývoj znamenal nákup strojního vybavení a postupně se zaměřit na výrobu, balení a distribuci vitamínových připravků-doplňků stravy pro sportovce i široký okruh běžných spotřebitelů. Našim cílem je dodávat kvalitní vitamínové přípravky za přijatelnou cenu!
Výroba a balení probíhá podle přísných evropských norem. Je uplatňován vnitřní systém jakosti a kontroly kritických bodů HACCP. Systém slouží jako nástroj k udržení stability, řízení jakosti a jejiho neustálého zlepšování. HACCP (Hazard Analysis Critical Control
Points) analyzuje možná nebezpečí a stanovuje kritické body ve výrobě potravin, stanovuje kritické meze, které nesmí hodnota sledovaného znaku překročit. www.uniospharma.cz

Příbalový léták