Barekol Řebříčkový gel—50 ml

Gel vhodný na mastnou pleť ohroženou akné. Čistí, stahuje pokožku a brání jejímu přemašťování. Snižuje činnost mazových žláz. Vhodný i po depilaci. Gel neobsahuje líh, olejové látky ani parfém.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594004020109 | Zbozi: 18119475

Popis produktu

Gel vhodný na mastnou pleť ohroženou akné. Čistí, stahuje pokožku a brání jejímu přemašťování. Snižuje činnost mazových žláz. Vhodný i po depilaci. Gel neobsahuje líh, olejové látky ani parfém.

Užití

Rebříčkový gel na akné - je vhodný na mastnou pleť ohroženou akné. Čistí, stahuje pokožku a brání jejímu přemašťování. Snižuje činnost mazových žláz. V silné vrstvě lze použít jako čistící masku, která se po 15 min. smývá. Vhodný i po depilaci. Gel neobsahuje líh, olejové látky ani parfém. Klinicky testován.

Dávkování

Dle potřeby. Buď v silné vrstvě lze použít jako čistící masku, která se po 15 min. smývá nebo se použije lokálně na postižená místa a nechá zaschnout.

Poznámka

Všeobecná charakteristika kosmetiky BAREKOL:
Výrobky jsou charakterizovány velmi vysokým obsahem účinných látek získávaných speciálními technologiemi z léčivých rostlin a dalších přírodních zdrojů (např. technologie luhování bylin za studena cca při 35"C ve vakuu, čímž se zachovává maximální množství účinných látek, které se běžným zpracováním při vyšších teplotách ničí). Takto získané účinné látky jsou zabudovány do kvalitních základů zajišťujících jejich maximální účinnost a výbornou snášenlivost i pro citlivou pokožku. K dobré snášenlivosti přispívá i kyselost pH = 5-6 odpovídající přirozené kyselosti pokožky. Důraz byl kladen na docílení minimálního množství pomocných látek (konzervačních přísad, emulgátorů, parfémů). Všechny výrobky byly řádně atestovány a posuzovány odborníky pro jednotlivé oblasti použití.

Složení

Agua, Glycerin, Panthenol, Phenoxyethanol, Achillea Millefolium Extr., Carbomer,
Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Dissodium EDTA.
Údaje o firmě www.barekol.cz

Příbalový léták